Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 1 minutę temu, Fan Tygrysï napisał: Dobrze zarabia kupił dom utrymuje rodzinę i sis Każda tak chce tylko się nie każda przyzna Boją się siostra lezaka pewnie bardziej ogarnieta ale orłem pewnie nie jest ani wzorem kultury podejrzewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano Marzec 23, 2023 Ja tu na poważnie, a wy żarty stroicie. On się w ogóle po powrocie dziwnie zachowuje, jakby się ukrywał. Usunął wszystkie zdjęcia z fb i wiele treści, jakby się bał czegoś. Cytat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 (edytowany) 3 minuty temu, Fan Tygrysï napisał: Dobrze zarabia kupił dom utrymuje rodzinę i sis Każda tak chce tylko się nie każda przyzna Boją się ja ci mowie patole mam gdzies i mie nie interesuje niech se zyje kazdy jak uwaza ale to nie jest jakis wzor Edytowano Marzec 23, 2023 przez Zue samce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilot997 10 Napisano Marzec 23, 2023 54 minuty temu, elisabeth122 napisał: Pewien facet bardzo mi pomógł w pewnej urzędowej sytuacji, w rewanżu zaprosiłam go na kawę. odpisał, że jest teraz na nartach i że z przyjemnością jak wróci. Ja mu napisałam, że OK, żeby dał znać po powrocie i wiecie co- wcale się nie odezwał. Przykro mi. Ja bardzo chętni się umówię z Tobą na kawę jak masz ochotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 (edytowany) 1 minutę temu, Zue samce napisał: ja ci mowie patole mam gdzies i mie nie interesuje niech se zyje kazdy jak uwaza ale to nie jest jakis wzor moge se o fajnych, kulturalnych ludziach posluchac dobrze wychowanych bo kto mi zabroni. A patole to ewentualnie zeby se miec mdlosci. taki folklor. Edytowano Marzec 23, 2023 przez Zue samce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilot997 10 Napisano Marzec 23, 2023 2 minuty temu, elisabeth122 napisał: Ja tu na poważnie, a wy żarty stroicie. On się w ogóle po powrocie dziwnie zachowuje, jakby się ukrywał. Usunął wszystkie zdjęcia z fb i wiele treści, jakby się bał czegoś. A skąd miał się urwać?? On chyba był wolny tylko pomógł kobiecie w potrzebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 1 minutę temu, Fan Tygrysï napisał: Akurat jest to przykład reklamy nutelli Jedyne co mi nie pasuje to że szwagier tyra i wszystko kredyty To były idealny przykład rodziny gdyby mieli miliony bez pracy nie wiem czy lezak i wszystko co go otacza jest patologiczne i nasycone zla energia. Mam nadzieje ze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 w kazdym razie jak ktos radzi sobie z chamstwem, brudem, smrodem i brakiem piekna estetyki kultury wokol to co to za osoba???? i czemu tak ma??? nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 podejrzany osobnik taki jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 agresja tez nie rusza? chore naprawde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 Przed chwilą, Fan Tygrysï napisał: Samice mają zasady dopóki nie trafia na milionera male pieski najglosniej ujadaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 1 minutę temu, Fan Tygrysï napisał: Nie zakładają wtedy majtek nvm. mie by facet mial gdyby nie byl zazdrosny i nie zrzedzil mi i pozwolil mi nie angazowac sie emocjonalnie ale tak nie chca to nie musze miec zadnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilot997 10 Napisano Marzec 23, 2023 7 minut temu, Fan Tygrysï napisał: Samice mają zasady dopóki nie trafia na milionera Albo jak wypiją jednego drinka za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 10 minut temu, Fan Tygrysï napisał: Samice mają zasady dopóki nie trafia na milionera wole krecone wlosy bice cos w tym stylu chyba jestem prozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 (edytowany) 1 minutę temu, Fan Tygrysï napisał: Bo już pisałem faceci to nie zdobywcy wiążą się z tą co podkreci chęci i sexy do 11. Każdy chce być chciany podobać się i być kochanym wygląd zewnętrzny czy wiek schodzi wtedy na drugi plan poza tym cenimy kolejność i jesteśmy lojalni. Porządny facet nie do drugiej gdy ta pierwsza już mu daje wszystko. bogacz = trzeba mu sie wypinac obowiazek malzenski skrepowanie, sprzatanie, gotowanie przystojniak, brak oczekiwan - jakos latwiej sie puscic z takim tak mi sie kojarzy jesli mam byc prosta i prostacka Edytowano Marzec 23, 2023 przez Zue samce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilot997 10 Napisano Marzec 23, 2023 2 minuty temu, Qwerty83 napisał: Nie boją się tylko w życiu nie ma nic za darmoche. Jak facet babe utrzymuje to ma pewne oczekiwania w zamian: a to gotowanie, a to sprzątanie, a to prasowanie, a to składanie gaci, a to przymykanie oka na zdrady, a to przymykanie oka na machlojki Jak babe takie "atrakcje" nie interesują to sie nie bedzie pchać w taki układ Proste jak drut, a nie żadne "każda tak chce". Każda głupia chyba co myśli że dostanie w życiu cos za darmo Zgadzam się w życiu nie ma nic za darmo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano Marzec 23, 2023 23 minuty temu, crªzy napisał: Dziwne. Może popełnił zbrodnie. A może ciebie zablokował po prostu, a nie usunął Nie zablokował, inni też tak widzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano Marzec 23, 2023 oszukał mnie i tyle, po co mi wysyłał swoje selfie z gór i widoczki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilot997 10 Napisano Marzec 23, 2023 1 minutę temu, elisabeth122 napisał: Nie zablokował, inni też tak widzą. To aż takie ciacho, że tak czekałaś na niego ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano Marzec 23, 2023 Przed chwilą, crªzy napisał: A skad wiesz, jak inni widza? Pytasz innych znajomych, co widzą? To zaczyna brzmieć trochę creepy:p Mojej najlepszej przyjaciółki spytałam, co też go ma w znajomych i mi kibicuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano Marzec 23, 2023 Przed chwilą, Pilot997 napisał: To aż takie ciacho, że tak czekałaś na niego ?? Czy ja wiem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilot997 10 Napisano Marzec 23, 2023 1 minutę temu, crªzy napisał: A skad wiesz, jak inni widza? Pytasz innych znajomych, co widzą? To zaczyna brzmieć trochę creepy:p Celna uwaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 405 Napisano Marzec 23, 2023 4 minuty temu, Zue samce napisał: bogacz = trzeba mu sie wypinac obowiazek malzenski skrepowanie, sprzatanie, gotowanie przystojniak, brak oczekiwan - jakos latwiej sie puscic z takim tak mi sie kojarzy jesli mam byc prosta i prostacka lepiej brać przystojnego ma się tego jakąś przyjemność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilot997 10 Napisano Marzec 23, 2023 2 minuty temu, elisabeth122 napisał: oszukał mnie i tyle, po co mi wysyłał swoje selfie z gór i widoczki ? Też nie lubię być robiony w ciula nie jest to przyjemne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilot997 10 Napisano Marzec 23, 2023 3 minuty temu, elisabeth122 napisał: Czy ja wiem??? To koleżanki zapytaj czy jej się podoba?? Jeśli waszej dwójce się podoba to musi być ciacho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 10 minut temu, Fan Tygrysï napisał: Mi wymagania rosną z depo chyba że uwierzyła we mnie wcześniej to ma szansę milioner lezak mi bedzie gadal ze go szczuje nie widzac mnie nigdy na oczy albo widmoki po tygodniowkach ze robie zakupy w biedronka przystojniak mi zrobi masaz plecow no co lepsze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilot997 10 Napisano Marzec 23, 2023 6 minut temu, Czarna Pantera napisał: lepiej brać przystojnego ma się tego jakąś przyjemność. widzę że wiesz co dobre w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilot997 10 Napisano Marzec 23, 2023 2 minuty temu, Fan Tygrysï napisał: Bo kozak w necie pízda w swiecie Tutaj poka grala ostra pume a Damiano śniadanie w makijażu pewnie pod nos żeby nie ulotnil się K.......a co to za język ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 2 minuty temu, specjalność szefa kuchni napisał: witam krutka piłka z mojej strony robisz palę czy nie krutka? az za krutka dla mnie ta pilka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zue samce 32 Napisano Marzec 23, 2023 Przed chwilą, Fan Tygrysï napisał: Nie mam ciśnienia na dumbo na dużym depo będę miał duży wybór pięknych dziewczyn to dobrze bo bardzo duzo jojczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach