Moniqaa 33 Napisano piątek o 16:59 13 godzin temu, L.I.S.A napisał: Jak wam idzie dieta: Jasminka, MamaMai, Moniqe? Jak powrót do zdrowia? U mnie dieta nie różni się znacząco czy jestem zdrowa czy nie. I tak muszę pilnować się tak się pilnuję. Z tym, że ze wzgl. na brak ruchu to niestety waga nie maleje:( Ze zdrowiem u mnie jeszcze nie jest najlepiej, jeszcze mnie trzyma:( Wczoraj po południu doszła mi gorączka. Ehh... Czekam z niecierpliwością kiedy wyzdrowieję bo już mam ogromną ochotę wrócić do ćwiczeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L.I.S.A 7 Napisano piątek o 20:30 3 godziny temu, Moniqaa napisał: Fajną masz dietkę:) Chleb kukurydziany - jesz ze względów zdrowotnych? Chleb kukurydziany kupujesz czy pieczesz? Wybacz, źle się wyraziłam. Chleb kukurydziany ale z firmy np. sonko tak chrupiący, nie z piekarni. A to dlatego że na pieczywo (gluten), mam prawdopodobnie nietolerancję pokarmową, ponieważ miewam bóle brzucha. Zamierzam to zbadać i sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L.I.S.A 7 Napisano piątek o 20:32 3 godziny temu, Moniqaa napisał: U mnie dieta nie różni się znacząco czy jestem zdrowa czy nie. I tak muszę pilnować się tak się pilnuję. Z tym, że ze wzgl. na brak ruchu to niestety waga nie maleje:( Ze zdrowiem u mnie jeszcze nie jest najlepiej, jeszcze mnie trzyma:( Wczoraj po południu doszła mi gorączka. Ehh... Czekam z niecierpliwością kiedy wyzdrowieję bo już mam ogromną ochotę wrócić do ćwiczeń. Życzę zdrowia. Ja podczas grupy nie mam apetytu, nie mówiąc już o gorączce, wtedy tylko śpię cały dzień nic nie jedząc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L.I.S.A 7 Napisano piątek o 20:36 Każdy przeżywa choroby, na swój sposób. Polecam na YouTube film z polskim lektorem: "Cały ten cukier". Trwa półtorej godziny. Koleś który zdrowo się odżywia postanowił zrobić eksperyment i przez 2 miesiące je produkty zawierające cukier. Nie chodzi stricte o słodycze ale o np. słodkie jogurty czy płatki śniadaniowe słodkie czy słodkie napoje. Po dwóch miesiącach znów poddaje się badaniom, ale widać że i brzuch mu urósł, warto dodać że dziennie spożywa 40 łyżeczek cukru a kcal jest tyle samo jak wcześniej gdy odżywiał się zdrowo, czyli 2300. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach