Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Toragasira

Dieta MZ

Polecane posty

13 godzin temu, L.I.S.A napisał:

Jak wam idzie dieta: Jasminka, MamaMai, Moniqe? Jak powrót do zdrowia? 

U mnie dieta nie różni się znacząco czy jestem zdrowa czy nie. I tak muszę pilnować się tak się pilnuję. Z tym, że ze wzgl. na brak ruchu to niestety waga nie maleje:( 

Ze zdrowiem u mnie jeszcze nie jest najlepiej, jeszcze mnie trzyma:( Wczoraj po południu doszła mi gorączka. Ehh... Czekam z niecierpliwością kiedy wyzdrowieję bo już mam ogromną ochotę wrócić do ćwiczeń.  

3 godziny temu, Moniqaa napisał:

Fajną masz dietkę:) Chleb kukurydziany - jesz ze względów zdrowotnych? Chleb kukurydziany kupujesz czy pieczesz? 

Wybacz, źle się wyraziłam. Chleb kukurydziany ale z firmy np. sonko tak chrupiący, nie z piekarni. A to dlatego że na pieczywo (gluten), mam prawdopodobnie nietolerancję pokarmową, ponieważ miewam bóle brzucha. Zamierzam to zbadać i sprawdzić.

3 godziny temu, Moniqaa napisał:

U mnie dieta nie różni się znacząco czy jestem zdrowa czy nie. I tak muszę pilnować się tak się pilnuję. Z tym, że ze wzgl. na brak ruchu to niestety waga nie maleje:( 

Ze zdrowiem u mnie jeszcze nie jest najlepiej, jeszcze mnie trzyma:( Wczoraj po południu doszła mi gorączka. Ehh... Czekam z niecierpliwością kiedy wyzdrowieję bo już mam ogromną ochotę wrócić do ćwiczeń.  

Życzę zdrowia. Ja podczas grupy nie mam apetytu, nie mówiąc już o gorączce, wtedy tylko śpię cały dzień nic nie jedząc.

Każdy przeżywa choroby, na swój sposób. Polecam na YouTube film z polskim lektorem: "Cały ten cukier". Trwa półtorej godziny. Koleś który zdrowo się odżywia postanowił zrobić eksperyment i przez 2 miesiące je produkty zawierające cukier. Nie chodzi stricte o słodycze ale o np. słodkie jogurty czy płatki śniadaniowe słodkie czy słodkie napoje. Po dwóch miesiącach znów poddaje się badaniom, ale widać że i brzuch mu urósł, warto dodać że dziennie spożywa 40 łyżeczek cukru a kcal jest tyle samo jak wcześniej gdy odżywiał się zdrowo, czyli 2300. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się