ivana84 19 Napisano Marzec 31, 2023 . I czy to był dobry rok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 31, 2023 Tamten rok miałam najlepszy, bo dużo zwiedziłam, zobaczyłam i seksu tyle, że w głowie się kręciło. A dlaczego akurat 2019 rok? Nie lepiej zamknąć pewne rzeczy? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano Marzec 31, 2023 (edytowany) Za wesoło to nie było, coraz zimniej się robiło a ja sprzedawałem w miejscu ze słabym ogrzewaniem takim na niby. W dodatku zdołowany w miejscu, w którym nie chciałem być ale przez jakiś czas musiałem. Oraz tym, że np. we wrześniu koleżanka napisała mi, że mam się już nie odzywać. Edytowano Marzec 31, 2023 przez Mariusz4 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 31, 2023 2 minuty temu, Funny games U.S. napisał: Tutaj byłem i zaraz za mną biegła Madzia salowa z tymi samymi tekstami co dzisiaj jakby to było wczoraj. Cieszę się, że cię rozbawiłam. I tu pojawia się pytanie - Kiedy ty coś z Klaudią? Nie cytuj mnie dziadu i nie łaź za mną. Teraz to się nie dziwię, że twoje koleżanki, które cię pogoniły jednoznacznie stwierdziły, że twój inny nick to Miecz i jesteś pod 70-tkę Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 31, 2023 1 minutę temu, Funny games U.S. napisał: Piszesz teraz o swoim ojcu, a co do reszty co za kurtyną to nie dla wścibskich oczu i ty też tu siedzisz a coraz młodsza jesteś I tu się mylisz... Masz prawie 70 lat, świat jest mały hejterze. Powtarzam raz jeszcze - Nie łaź za mną i zajmij się swoimi projektami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 31, 2023 Przed chwilą, Funny games U.S. napisał: Oddychaj bo pikawa ci wysiądzie i nie będzie z kogo się pośmiać Mam zdrowe serce. Przeżyje cię, a teraz wracaj na spacerniak i zglaszaj temat jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 31, 2023 Przed chwilą, Funny games U.S. napisał: Zjedz placka Madziu i nie łaź za mną bo świat jest mały Jestem po kolacji. A tobie co siostra zrobiła i ile dziś zarobiłeś za tygodniówce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salowa Poluje 38 Napisano Marzec 31, 2023 9 minut temu, Funny games U.S. napisał: Nie odpowiadai mi o swoim prywatnym życiu Przecież ciągle domagasz się uwagi, więc służę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivana84 19 Napisano Kwiecień 8, 2023 Dnia 31.03.2023 o 19:18, Salowa Poluje napisał: Tamten rok miałam najlepszy, bo dużo zwiedziłam, zobaczyłam i seksu tyle, że w głowie się kręciło. A dlaczego akurat 2019 rok? Nie lepiej zamknąć pewne rzeczy? Skoro chcesz zamknąć pewne rzeczy to dlaczego odpowiadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach