swietomalin 180 Napisano Kwiecień 14, 2023 Przeprowadzka do Maiami czy jakiś żart? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abi33 2102 Napisano Kwiecień 14, 2023 Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snikers 94 Napisano Kwiecień 14, 2023 niezart. czy to taki kosmos trudny do uwierzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swietomalin 180 Napisano Kwiecień 15, 2023 22 godziny temu, Abi33 napisał: Kto? Rubiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swiniakzrusztu 37 Napisano Kwiecień 16, 2023 Jakbym miała takie możliwości finansowe, to też bym korzystała jak oni. Super, że tak im się składa wszystko w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola_bambi 37 Napisano Kwiecień 16, 2023 W Polsce już prywatność całkowicie sprzedali, to teraz czas lecieć w swiat i sprzedawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZasluguje 6 Napisano Kwiecień 17, 2023 Nie wiem czy zauważyłyście, ale Agata bardzo faworyzuje starszą córkę... Tylko o niej ciągle opowiada jaka jest zdolna, piękna, inteligentna, ambitna. Młodsza jest zdecydowanie bardziej na bok odstawiona przez matkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slawekrybinski 15 Napisano Kwiecień 17, 2023 ciekawe czy chodzi o podatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swietomalin 180 Napisano Kwiecień 18, 2023 20 godzin temu, NieZasluguje napisał: Nie wiem czy zauważyłyście, ale Agata bardzo faworyzuje starszą córkę... Tylko o niej ciągle opowiada jaka jest zdolna, piękna, inteligentna, ambitna. Młodsza jest zdecydowanie bardziej na bok odstawiona przez matkę. Kiedyś Agata powiedziała że dziewczyny chciałyby być influ. Że te łatwe pieniądze im imponują a ona nie widzi przeszkód. Podejrzewam, że chce wybić młodą aby zaczęła sama zarabiac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZasluguje 6 Napisano Kwiecień 18, 2023 (edytowany) 7 godzin temu, swietomalin napisał: Kiedyś Agata powiedziała że dziewczyny chciałyby być influ. Że te łatwe pieniądze im imponują a ona nie widzi przeszkód. Podejrzewam, że chce wybić młodą aby zaczęła sama zarabiac. no konto już dziecko ma, ciuchy z matką już reklamuje i widać rzeczywiście, że bardzo lubi naśladować mamę jak oczywiście wiele dzieciaków naśladuje rodziców - żeby nie było xd Edytowano Kwiecień 18, 2023 przez NieZasluguje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem_glodna 187 Napisano Maj 29, 2023 Te skakanie jak małpki mnie przeraża w ich wykonaniu. Sama nie weźmie się za normalną robotę i jeszcze dzieci w to wciąga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanna Darc 194 Napisano Czerwiec 2, 2023 Dnia 18.04.2023 o 22:25, NieZasluguje napisał: no konto już dziecko ma, ciuchy z matką już reklamuje i widać rzeczywiście, że bardzo lubi naśladować mamę jak oczywiście wiele dzieciaków naśladuje rodziców - żeby nie było xd Już prezentuje u siebie na koncie swoje zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem_glodna 187 Napisano Czerwiec 28, 2023 Słuchajcie, o co cho z ta przeprowadzką do Miami? Jakiś ko konkretny cel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach