PosprzatajZeMną 0 Napisano Kwiecień 20, 2023 Rozpoczynam przygodę ze sprzątaniem i chciałabym, żebyście mi polecili dostawcę sprawdzonej chemii, może jakaś hurtownia, sklep internetowy? Zależy mi na tym, żeby mieć duży wybór produktów z jednego źródła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agneskan 1 Napisano Maj 1, 2023 czesc, to moj pierwszy post na kafeterii, dlatego prosze o wyrozumialosc. Ja osobiscie nie mam ulubionych producentow, czy sklepow internetowych. Raz kupuję od tej marki, a raz od innej. Wydaje mi sie, ze najlepiej byloby w tej sytuacji sprawdzic po prostu jakies rankingi produktow z tej wlasnie kategorii. W sieci chyba tego jest dosc sporo. I na tej podstawie bedziesz wiedzial, co warto kupic w pierwszej kolejnosci. W tych rankingach produktow fajne jest to, ze bazuja one nie tylko na jakosci, ale takze na cenie. Takze mozna kupic produkty porzadne, dobre i w sumie tanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyszyKota 3 Napisano 25 Styczeń Chemię kupuje się za granicą hurtem. Popatrz na ceny chemii w Italii i porównaj je z Polską. Nawet, gdbyś miał wynająć busa z wypożyczalni, zatankować, zapłacić za winiety i hotel i potem przywieźć 2,5 tony chemii wyjdzie Tobie o 300% taniej aniżeli w Polsce. U mnie 5L ACE kosztuje 1,80 euro (sklep MD), a proszki do prania zaczynają się od 7,90 euro za 15kg. To samo jest z całą inną chemią lecz ich wydajność oraz moc w stosunkiu do produktów w Polsce są o niebo wyższe. Łyżeczka stołowa proszku do prania na pralkę 9kg i to często za dużo. Ostatni proszek kupowałam 2 lata temu, proszek o wadze 15kg, mam jeszcze 10% na dnie paczki a piorę 2 razy w tygodniu. Zwrot VAT na granicy pokryje Tobie cały koszt wyjazdu lecz zakupy musisz zrobić na minimum 15000zł aby miało to ręce i nogi w przyszłości. Pooglądaj ceny w sklepach tu i tam. Polska ceny x3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina.danielak 7 Napisano 10 Kwiecień ja polecam strone LABORATORIUM PANI DOMU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perfekcyjna_Pani_Domu 0 Napisano 7 Sierpień Polecam sklep internetowy esilver.com.pl chemia do sprzątania, ścierki, szmatki, mopy, wiadra. Zamawiam od lat i jeszcze się nie zawiodłam nigdy. Szybka dostawa, skuteczne i wydajne produkty czego chcieć więcej. Cenowo jak na takie profesjonalne płyny - super. Wcześniej próbowałam różnych preparatów jedne lepsze, drugie gorsze, a tutaj mam wszystko pod ręką i każdy produkt do mycia jest świetny. Mój ulubieniec to power clean, jeśli chodzi o jakieś ciężkie zabrudzenia na podłodze, np. w garażu, a do toalety koniecznie sprawdź sani power, kamień sam schodzi w mgieniu oka - rewelacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PosprzatajZeMną 0 Napisano 7 Sierpień Dnia 1.05.2023 o 08:23, agneskan napisał: czesc, to moj pierwszy post na kafeterii, dlatego prosze o wyrozumialosc. Ja osobiscie nie mam ulubionych producentow, czy sklepow internetowych. Raz kupuję od tej marki, a raz od innej. Wydaje mi sie, ze najlepiej byloby w tej sytuacji sprawdzic po prostu jakies rankingi produktow z tej wlasnie kategorii. W sieci chyba tego jest dosc sporo. I na tej podstawie bedziesz wiedzial, co warto kupic w pierwszej kolejnosci. W tych rankingach produktow fajne jest to, ze bazuja one nie tylko na jakosci, ale takze na cenie. Takze mozna kupic produkty porzadne, dobre i w sumie tanie dziękuję za podpowiedź, chociaż wydaję mi się, że w takich rankingach są raczej sponsorowane produkty, niekoniecznie dobre i sprawdzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YanekPyrc 2 Napisano 9 Sierpień Dnia 20.04.2023 o 11:46, PosprzatajZeMną napisał: Rozpoczynam przygodę ze sprzątaniem i chciałabym, żebyście mi polecili dostawcę sprawdzonej chemii, może jakaś hurtownia, sklep internetowy? Zależy mi na tym, żeby mieć duży wybór produktów z jednego źródła. Ja całą chemię do sprzątania kupuję w dyskontach i marketach - Biedronki, Lidle, Bi1, Auchan i tym podobne. Te wszystkie marki własne to często powstają u jednego producenta, tylko różne są etykietki. Sprzątam oczywiście w ramach domowych porządków. Profesjonalnych usług nie świadczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L.I.S.A 5 Napisano 3 Wrzesień (edytowany) Ja kupuję w Action lub Biedronce. Ostatnio też na allegro. Edytowano 3 Wrzesień przez L.I.S.A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach