jobanna 1033 Napisano Maj 16, 2023 (edytowany) Z tego co rozumiem ona jest freelancerką, on pracuje na magazynie, to No nie wiem jakby oszczędzili te 100k to by mieli na wkład własny na mieszkanie, może nie na Mokotowie, ale na Bemowie już myśle, ze spokojnie, a jakby jeszcze pomyśleli i przenieśli się do Lublina, Łodzi albo Katowic, to myśle, ze nawet coś fajnego by znaleźli bliżej centrum. Z Łodzi jesteś w godzinę w Warszawie, wiec jak cię nagle najdzie ochota na wyjście do muzeum w Wawie, to tyle samo zajmie jej dojazd do niego z Łodzi co z dalekiej dzielnicy Warszawy. Edytowano Maj 16, 2023 przez jobanna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ahanookwtensposob 23 Napisano Maj 16, 2023 Gdzie jest ten wywiad opublikowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tulfinek 403 Napisano Maj 16, 2023 6 godzin temu, Ahanookwtensposob napisał: Gdzie jest ten wywiad opublikowany? Trzymaj. https://www.youtube.com/watch?v=V7bPwAyMRMc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloniamg 6 Napisano Lipiec 20, 2023 Gwiazda chce sprzedawać ebooka ze swoimi odpowiedziami w ramach Okresowego Biura Dobrych rad. Pyta o cenę. Odpowiedziałam. Dostałam bloka. Ups. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcowa16 31 Napisano Lipiec 21, 2023 Dnia 20.07.2023 o 20:00, sloniamg napisał: Gwiazda chce sprzedawać ebooka ze swoimi odpowiedziami w ramach Okresowego Biura Dobrych rad. Pyta o cenę. Odpowiedziałam. Dostałam bloka. Ups. Jej się już całkiem coś odkleiło, to całe Okresowe Biuro to taki shit, koło ciętej riposty to nie stało eBook w promce 30 zł, regularna cena 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloniamg 6 Napisano Lipiec 22, 2023 9 godzin temu, marcowa16 napisał: Jej się już całkiem coś odkleiło, to całe Okresowe Biuro to taki shit, koło ciętej riposty to nie stało eBook w promce 30 zł, regularna cena 50 Ciekawe czy ktoś to kupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach