Klaudia199537 0 Napisano Kwiecień 24, 2023 Dziewczyny od 4 dni pobolewa mnie podbrzusze z prawej strony. Podczas kichania, kaszlu czy przewracaniu się z boku na bok w nocy czuje ostry ból który trwa ok pół minuty i się wycisza. Byłam u lekarza stwierdził że to przyczyna ginekologiczna, tylko do ginekologa termin na czerwiec.... Jestem teraz w 25dc ( czyli od 21dc jest ten ból), cykle mam 28 dniowe. żadnych innych dolegliwości nie mam. Dziś ten ból jest mniej dokuczliwy Miała może któraś z was taki przypadek? Jaka może być przyczyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia199537 0 Napisano Kwiecień 25, 2023 Ktoś odpowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Kwiecień 25, 2023 12 godzin temu, Klaudia199537 napisał: Dziewczyny od 4 dni pobolewa mnie podbrzusze z prawej strony. Podczas kichania, kaszlu czy przewracaniu się z boku na bok w nocy czuje ostry ból który trwa ok pół minuty i się wycisza. Byłam u lekarza stwierdził że to przyczyna ginekologiczna, tylko do ginekologa termin na czerwiec.... Jestem teraz w 25dc ( czyli od 21dc jest ten ból), cykle mam 28 dniowe. żadnych innych dolegliwości nie mam. Dziś ten ból jest mniej dokuczliwy Miała może któraś z was taki przypadek? Jaka może być przyczyna? Idź do gina prywatnie Skad my mamy wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia199537 0 Napisano Kwiecień 25, 2023 28 minut temu, Foko Loko napisał: Idź do gina prywatnie Skad my mamy wiedzieć? Jestem już zapisana prywatnie, ale dopiero za dwa tygodnie ( takie terminy), nie mówię że macie wiedzieć. Pytam czy któraś z Was tak miała i może wie czym to może być spowodowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Kwiecień 25, 2023 5 minut temu, Klaudia199537 napisał: Jestem już zapisana prywatnie, ale dopiero za dwa tygodnie ( takie terminy), nie mówię że macie wiedzieć. Pytam czy któraś z Was tak miała i może wie czym to może być spowodowane. Wszystkim. Od owulacji po ciążę pozamaciczną. A nawet może boleć coś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina876 0 Napisano Sierpień 8, 2023 Mnie też bolało podbrzusze i okazało się ,że mam endometrioze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotka30 51 Napisano Sierpień 9, 2023 Dnia 24.04.2023 o 21:28, Klaudia199537 napisał: Dziewczyny od 4 dni pobolewa mnie podbrzusze z prawej strony. Podczas kichania, kaszlu czy przewracaniu się z boku na bok w nocy czuje ostry ból który trwa ok pół minuty i się wycisza. Byłam u lekarza stwierdził że to przyczyna ginekologiczna, tylko do ginekologa termin na czerwiec.... Jestem teraz w 25dc ( czyli od 21dc jest ten ból), cykle mam 28 dniowe. żadnych innych dolegliwości nie mam. Dziś ten ból jest mniej dokuczliwy Miała może któraś z was taki przypadek? Jaka może być przyczyna? I co to był za ból? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach