Luberto 0 Napisano Maj 8, 2023 Dajcie znać jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o piekarnie w Olkuszu, szukam miejsca, gdzie nadal można kupić naturalne i świeże pieczywo a nie propozycje mrożone. Jeśli pod tym kątem możecie coś podpowiedzieć to dajcie znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ostojska 8 Napisano Maj 8, 2023 A nie lepiej sobie samemu upiec taki chleb ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Wrzesień 30, 2023 Po co kupować? Najlepszy chleb, to domowy chleb Wczoraj piekłam chlebek bezglutenowy na bazie twarogu, jaj, bg płatków owsianych i różnych ziaren (ja dodałam czarnuszkę, siemię lniane, pestki dyni i słonecznik) oraz pdp i sól. Masę zblendowałam i piekłam przez godzinę w temperaturze 180 stopni. Twaróg w smaku jest niewyczuwalny, a sam chlebek w smaku jest przepyszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Caro _ Napisano Październik 2, 2023 Świeży chlebek to tylko na Sienkiewicza : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach