Aniaaa123 3 Napisano Maj 11, 2023 Natknęłam się na artykuł, że według badań większość osób które schudły (szczególnie bardzo dużo 30-60kg) wraca do wyjściowej wagi w ciągu 2-3 lat, a nieraz nawet przekracza wagę wyjściową. Prawdę mówiąc trochę mnie to przeraziło. Schudłam 44kg i jak na razie udało mi sie nie przytyć. Co Waszym zdaniem może powodować że tak wiele osób nie może utrzymać efektów odchudzania? Czy Wam się udało utrzymać wagę po odchudzaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Czerwiec 27, 2023 Schudłam 30kg, skończyłam się odchudzać prawie 3 lata temu. W międzyczasie wpadły dwie ciąże po których waga spokojnie schodziła do wyjściowej. Jak się chce to się da. Trzeba kontrolować na bieżąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slawek20gold 0 Napisano Listopad 11, 2023 Ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SOLERO 184 Napisano Grudzień 16, 2023 Aby utrzymać wagę po odchudzania należy zmienić nawyki żywieniowe i z uporem trzymać się restrykcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach