mannex 32 Napisano Czerwiec 4, 2023 Jak jest ktoś, komu się związek z narcyzem lub inny zakończył, kto czuje teraz pustkę, rozgoryczenie, samotność, złość, wszystko kręci się w głowie, proponuję spotkanie. Możemy pojechać w góry na parę dni, niedrogo i bez tłumów. Jest piękna pogoda. We dwoje, troje, zawsze jest raźniej, można pogadać o swoich doświadczeniach, przeżyciach, smutkach, zwyczajnie wygadać się. Szczególnie dotyczy to osób, które nie mają się komu wyżalić, nie mają przyjaciół, odpowiednich do takich zwierzeń znajomych. Nawiążmy kontakt. Niezależnie od wieku i płci. Jak coś, ja jestem dojrzałym facetem, gejem. Też jestem ofiarą takiej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DonTrump 55 Napisano Czerwiec 4, 2023 1 godzinę temu, mannex napisał: Jak jest ktoś, komu się związek z narcyzem lub inny zakończył, kto czuje teraz pustkę, rozgoryczenie, samotność, złość, wszystko kręci się w głowie, proponuję spotkanie. Możemy pojechać w góry na parę dni, niedrogo i bez tłumów. Jest piękna pogoda. We dwoje, troje, zawsze jest raźniej, można pogadać o swoich doświadczeniach, przeżyciach, smutkach, zwyczajnie wygadać się. Szczególnie dotyczy to osób, które nie mają się komu wyżalić, nie mają przyjaciół, odpowiednich do takich zwierzeń znajomych. Nawiążmy kontakt. Niezależnie od wieku i płci. Jak coś, ja jestem dojrzałym facetem, gejem. Też jestem ofiarą takiej osoby. Jak to jest że musisz z kims przebywac, zakumplowac sie po nieudanym związku? Ja bym nigdy nie wpadl na to. Nie poszlo, byl sajgon, trudno trzeba zyc dalej. I tyle. po co wyjazdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem tu z nudów 3 Napisano Czerwiec 11, 2023 Dnia 4.06.2023 o 13:11, DonTrump napisał: Jak to jest że musisz z kims przebywac, zakumplowac sie po nieudanym związku? Ja bym nigdy nie wpadl na to. Nie poszlo, byl sajgon, trudno trzeba zyc dalej. I tyle. po co wyjazdy? Relacje z innymi ludźmi są potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicholas Cage 118 Napisano Czerwiec 11, 2023 Jest jakaś epidemia narcyzów wśród ludzi teraz takie czasy 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach