Qwerty1990 1 Napisano Lipiec 4, 2023 Czesc Pracuje w biurze, mam sama pokoj, ale aby wyjsc na korytarz musze przejsc przez pokoj sasiadki. Ogolnie moja firma miesci sie w starym budynku, panuje tam niezbyt przyjemny '' zapach'' starosci. Ostatnio mialam dziwna sytuacje. Kolezanka z pokoju obok (ja mialam zamkniete drzwi) wchodzac do swojwgo zaczela mowic z nerwami, ze ona nie bedziecwachąc zapachubjakichs starych lekow po czym otworzyla okno i popryskala odswiezaczem. Po jakims czasue przyszla kokezanka z pokoju obokni gdy tamta powiedziala jej, ze musiala popryskac tamta zaczela opowiadac jakas dziwna historie, ze niby kiedys oddala buty na gwarancje i sprzedawczyni zaczela mowic, ze one byly prane a ona do sprzedawczyni zaczela sie wydzierac, ze przeciez one smierdza i ze sobie to uswiadomila, ze tak jakby jej ubrania smierdzialy stęchlizną a ona mowila, ze proszkiem. Nie wiem czemu, ale odebralam to strasznie personalnie. Nie rozmawialam z nimi tydzien, one niby do mnie zagadywaly az w koncu zapytalam sie jednej z nich czy to bylo o mnie to powiedziala, ze absolutnie nie, ale ona by pewnie tez tak ponyslala na moim miejscu. Czy to ja mam schize czy one mowily o mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
White_tea 27 Napisano Lipiec 4, 2023 (edytowany) 49 minut temu, Qwerty1990 napisał: Czesc Pracuje w biurze, mam sama pokoj, ale aby wyjsc na korytarz musze przejsc przez pokoj sasiadki. Ogolnie moja firma miesci sie w starym budynku, panuje tam niezbyt przyjemny '' zapach'' starosci. Ostatnio mialam dziwna sytuacje. Kolezanka z pokoju obok (ja mialam zamkniete drzwi) wchodzac do swojwgo zaczela mowic z nerwami, ze ona nie bedziecwachąc zapachubjakichs starych lekow po czym otworzyla okno i popryskala odswiezaczem. Po jakims czasue przyszla kokezanka z pokoju obokni gdy tamta powiedziala jej, ze musiala popryskac tamta zaczela opowiadac jakas dziwna historie, ze niby kiedys oddala buty na gwarancje i sprzedawczyni zaczela mowic, ze one byly prane a ona do sprzedawczyni zaczela sie wydzierac, ze przeciez one smierdza i ze sobie to uswiadomila, ze tak jakby jej ubrania smierdzialy stęchlizną a ona mowila, ze proszkiem. Nie wiem czemu, ale odebralam to strasznie personalnie. Nie rozmawialam z nimi tydzien, one niby do mnie zagadywaly az w koncu zapytalam sie jednej z nich czy to bylo o mnie to powiedziala, ze absolutnie nie, ale ona by pewnie tez tak ponyslala na moim miejscu. Czy to ja mam schize czy one mowily o mnie? Jest na to lekarstwo, żeby dobrze wyprać tkaniny kup płyn do naczyń o zapachu białej herbaty i co jakiś czas zrób pranie na płynie, po czym standardowe pranie, płyn jest też dobry na plamy na ubraniach. Jeżeli chodzi o buty wlewasz do nich ocet wstrząsasz butem wylewasz, (możesz też zostawić ocet na kilka godzin godzinę/dwie) i przecierasz ajaxem, przez co najmniej 2-3 tygodnie będziesz miała spokój, a jeżeli masz nadpotliwe ciało to raz, dwa razy w tygodniu wieczorem weź kąpiel octową. Z ciekawostek nadpotliwe ciało po kąpieli nie odpoczywa, po kąpieli octowej odpoczywa. Można później wziąć normalny prysznic i zasnąć jak niemowlę. Tej wiedzy nikt inny Ci nie przekaże. Edytowano Lipiec 4, 2023 przez White_tea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty1990 1 Napisano Lipiec 6, 2023 Tak, to jest bardzo toksyczne srodowisko. Wieczne szukanie dziury w calym itp. dlatego tez tak pomyslalam, bo z nimi nigdy nic niewiadomo co wymysla nastepnego dnia. Dziekuje za komentarz. To bardzo trafna uwaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach