Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kasia3245

Zarobki - małe :(

Polecane posty

Dnia 10.07.2023 o 17:31, wrrr_gzium napisał:

Doskonale wiem o co pytasz. Ty nie do końca zrozumiałeś. Raport płacowe o których ty wspomniałeś to fikcja - one bardzo często są sponsorowane 🙃, dlatego napisałam ze to fake. 
Pracuj.PL tez ma swoj raport płacowy, który tworzy na podstawie widełek które wpisuje rekruter dodając na ich portalu ogłoszę je o prace. 

Moje dane to są czyste dane od konkretnych firm.  

Przyklad:  Mam dane o zarobkach ( konkretne kwoty ile płaca + dodatki, benefity ) 10 największych firm z Poznania, dla 10 stanowisk / to mówi więcej niż porządane przez ciebie raport płacowy. 

Jamam dostęp do konrektnych danych i raport/ wnioski robię sobie sama- aktualizuje je min 2 razy w roku 

Jeśli masz takie dane, to świetnie! Dla większości ludzi raporty płacowe są jedyną opcją, nawet jeśli bywają sponsorowane. 

42 minuty temu, triakianos1 napisał:

Jeśli masz takie dane, to świetnie! Dla większości ludzi raporty płacowe są jedyną opcją, nawet jeśli bywają sponsorowane. 

jakie sponsorowane kto sponsoruje dane statystyczne i po co 😄 ?

jak gus podaje srednia place czy mediane to tez sa sponsorowane dane 😄 ? bo dokladnie na tym samym jedne i drugie dane polegaja czyli firmy wypelniaja formularz 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się