Agneska 0 Napisano Lipiec 11, 2023 Witam ,mam pytanie do Was bo być może wiecie więcej niż ja.Otóż czy ja przy przyjęciu się do pracy muszę przynieść pracodawcy wszystkie strony świadectwa dojrzałości , czy pierwsza strona mu w zupełności wystarczy gdyż jest tam wszystko napisane??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agneska 0 Napisano Lipiec 11, 2023 Proszę o jakąkolwiek odp. bardzo mi zależy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agneska 0 Napisano Lipiec 11, 2023 Na pierwszej stronie pisze ze ukończyłam szkołę średnią i zdałam maturę ,więc chyba pracodawcy to wystarczy raczej???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Lipiec 11, 2023 Robisz kopie wszystkich stron, wszystkich świadectw o które cie poprosili. To ma być pełny dokument. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agneska 0 Napisano Lipiec 11, 2023 Ale w środku są tylko oceny z przedmiotów i nie ma nic więcej,wszystko to co ważne jest na 1 i ostatniej stronie.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach