Rikitiki123 0 Napisano Lipiec 12, 2023 Może to nie jest zbyt ważne ale mam takiego kolegę który mówił że zawsze mu się podobałam. Dzisiaj siedziałam z takim drugim kolega a on powiedzial nawet na nią nie patrze bo nie ma na co. A jeszcze tydzień temu mówił do tego kolegi że jest zazdrosny że z nim siedzę. To podobam mu się czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parszywy maharadża 2 Napisano Lipiec 12, 2023 6 minut temu, Rikitiki123 napisał: Może to nie jest zbyt ważne ale mam takiego kolegę który mówił że zawsze mu się podobałam. Dzisiaj siedziałam z takim drugim kolega a on powiedzial nawet na nią nie patrze bo nie ma na co. A jeszcze tydzień temu mówił do tego kolegi że jest zazdrosny że z nim siedzę. To podobam mu się czy nie? Tak, potwierdzam śledziowego pana z góry. Chce z tobą hehe rikitiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jean-Leżaq Jarre 51 Napisano Lipiec 12, 2023 Ostatnio menelek do mojej koleżanki nooo ty to jesteś wielka doopa na długich nogach wiadomo o co chodzi. Serio ci się to podoba? Jakis chad przystojny z błyskiem oku niefrasobliwy fajny zabawny ci to mówi czy januszowy podpity przykry nudziarz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rikitiki123 0 Napisano Lipiec 12, 2023 (edytowany) 2 minuty temu, Jean-Leżaq Jarre napisał: Ostatnio menelek do mojej koleżanki nooo ty to jesteś wielka doopa na długich nogach wiadomo o co chodzi. Serio ci się to podoba? Jakis chad przystojny z błyskiem oku niefrasobliwy fajny zabawny ci to mówi czy januszowy podpity przykry nudziarz. Zwykły chlopak. Chciałam tylko zrozumieć o co chodzi i tyle. Edytowano Lipiec 12, 2023 przez Rikitiki123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiszona kapusta rhapsody 0 Napisano Lipiec 12, 2023 9 minut temu, Jean-Leżaq Jarre napisał: Daj mu szanse może jeszcze wylizwc 0dbyt należy. Że też cie nie brzydzi menel. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2041 Napisano Lipiec 12, 2023 Nawet jeśli jest zainteresowany (a Ty niewiadomo) to ten tekst "nawet na nią nie patrze bo nie ma na co" jest trochę krzywy, ale może Cię ruszył skoro teraz rozkminiasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rikitiki123 0 Napisano Lipiec 12, 2023 6 minut temu, marawstala napisał: Nawet jeśli jest zainteresowany (a Ty niewiadomo) to ten tekst "nawet na nią nie patrze bo nie ma na co" jest trochę krzywy, ale może Cię ruszył skoro teraz rozkminiasz. Nie ruszył mnie tylko zastanowiło mnie czy mu się podobam czy nie. Jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rikitiki123 0 Napisano Lipiec 12, 2023 2 minuty temu, Zepsuty napisał: Po chińsku napisane, zwłaszcza drugie zdanie. Hu wie o co chodzi. Oficjalnie mówi że jestem brzydka do mnie np a za plecami mówi że jest zazdrosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rikitiki123 0 Napisano Lipiec 12, 2023 1 minutę temu, mariner6 napisał: Jesli cche cie zaorac widac gleba mu sie podoba To po cholere tak mówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2041 Napisano Lipiec 12, 2023 7 minut temu, Rikitiki123 napisał: Nie ruszył mnie tylko zastanowiło mnie czy mu się podobam czy nie. Jak myślisz? : ) niewłaściwa osobę o to pytasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karłatka 53 Napisano Lipiec 12, 2023 Rano Grażyna, wieczorem Janusz. Co sobie będzie płeć reglamentować. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jean-Leżaq Jarre 51 Napisano Lipiec 12, 2023 34 minuty temu, Karłatka napisał: Rano Grażyna, wieczorem Janusz. Co sobie będzie płeć reglamentować. to Przemek sie podszył xD jeszcze pisał o molestowaniu przez madkę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karłatka 53 Napisano Lipiec 12, 2023 5 minut temu, Jean-Leżaq Jarre napisał: to Przemek sie podszył xD jeszcze pisał o molestowaniu przez madkę xD XD Nie zajarzyłam, ze to On. Pamiętam (niestety) Jego zdjęcie z "waginą" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mokebe Bossach 7 Napisano Lipiec 13, 2023 15 godzin temu, Rikitiki123 napisał: Oficjalnie mówi że jestem brzydka do mnie np a za plecami mówi że jest zazdrosny Uważam że on oczekuje od Ciebie abyś wykonała mu rimming w tym właśnie momencie w dniu dzisiejszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rikitiki123 0 Napisano Lipiec 13, 2023 36 minut temu, Łoniak bene napisał: Raczej nie Bo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach