Rikitiki123 0 Napisano Lipiec 13, 2023 Może wynikać z tego że jestem teraz dla nich opryskliwa? To dziwne bi są kobity które są opryskliwe a i tak faceci je adoruja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Algorytm 45 Napisano Lipiec 13, 2023 Raczej o wygląd może chodzić lub widoczne niedyspozycje psychiczne jeżeli jakby unikają cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rikitiki123 0 Napisano Lipiec 13, 2023 27 minut temu, Algorytm napisał: Raczej o wygląd może chodzić lub widoczne niedyspozycje psychiczne jeżeli jakby unikają cię. Czyli im się nie podobam i że jestem zbyt uciazliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rikitiki123 0 Napisano Lipiec 13, 2023 8 minut temu, Żaba Monika napisał: Moze sie zestarzalas. Raczej nie schudłam jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rikitiki123 0 Napisano Lipiec 13, 2023 1 minutę temu, Żaba Monika napisał: Na chudym bardziej widac zmarszczki. Może widzą że inne sa ladniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rikitiki123 0 Napisano Lipiec 13, 2023 2 minuty temu, lIbed napisał: a co to ma do zestarzenia ? myslisz ze chudzi sie nie starzeja ? Po mnie nie widać wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poczytuję_sobie 37 Napisano Lipiec 13, 2023 Dla starszych otwiera się przede wszystkim rynek medyczny, a dla młodych cały świat stoi otworem. ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poczytuję_sobie 37 Napisano Lipiec 13, 2023 1 godzinę temu, Rikitiki123 napisał: Może wynikać z tego że jestem teraz dla nich opryskliwa? To dziwne bi są kobity które są opryskliwe a i tak faceci je adoruja Jak najbardziej. Opryskliwość, wieczne pretensje czy zrzędzenie mogą zniechęcać do kontaktów z Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zpaznokcilakier 1771 Napisano Lipiec 13, 2023 44 minuty temu, Kiit napisał: On się taki urodził, komentując leżaka inni czują lepsi też tacy urodzili. Lepsi od leżaka mogą z nim pisać. Leżak układanką spitolenia piszących i komentujących. To nie chodzi o " lepszosc" to chodzi o jego zaburzenia. Też kiedyś myślałem, że to chodzi o ich " lepszosc", że oni się czują "lepsi", że są "lepsi", albo windują się na "lepszych ", ale tu chodzi o jego zaburzenie. Na początku jego wpisy były takie sobie, można było poczytać, ale w miarę upływu czasu stały się nieznośne, a choroba jakby przybrała na sile, to już nie jest zaburzenie osobowości człowieka, to jest głębszy problem i nie chodzi wcale o to, żeby się na nim wyżywać i czuć się od niego" lepszym". Tam się odwala problem natury psychicznej. Leżak skończy w pokoju bez klamek. I to nie są żarty. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Algorytm 45 Napisano Lipiec 13, 2023 Nie tylko rynek medyczny i nie tylko dla starych bo młode też padają i trzeba ciała wyprawić w dalszą podróż co wiąże się z kosztami i ktoś za to płaci a ktoś inny zarabia proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Algorytm 45 Napisano Lipiec 13, 2023 1 godzinę temu, Zpaznokcilakier napisał: To nie chodzi o " lepszosc" to chodzi o jego zaburzenia. Też kiedyś myślałem, że to chodzi o ich " lepszosc", że oni się czują "lepsi", że są "lepsi", albo windują się na "lepszych ", ale tu chodzi o jego zaburzenie. Na początku jego wpisy były takie sobie, można było poczytać, ale w miarę upływu czasu stały się nieznośne, a choroba jakby przybrała na sile, to już nie jest zaburzenie osobowości człowieka, to jest głębszy problem i nie chodzi wcale o to, żeby się na nim wyżywać i czuć się od niego" lepszym". Tam się odwala problem natury psychicznej. Leżak skończy w pokoju bez klamek. I to nie są żarty. Aż tak dobrze to nie ma bo dużo dzieci w ciele 40-to latków normalnie pracuje i płaci podatki. Taki osobnik nawet bez żadnego zawodu może jakieś proste czynności wykonywać tylko mu pokazać jak nosić paczki albo kopać łopatą i to ma sens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zpaznokcilakier 1771 Napisano Lipiec 13, 2023 5 minut temu, Słoik w dopce napisał: Czemu tak myślisz, że skończy w pokoju bez klamek? Prędzej zje tynk że ścian, to wytrwała osoba. Jest nieprzystosowany. To oczywiście w wielu przypadkach uznawane jest za wadę i zaburzenie. Ale u Leżaka rozwinęła się fobia społeczna. On fantazjuje, żyje w nierealnym świecie, w który wierzy. Wierzy, że bez wychodzenia z domu pozna pannę dziewannę, jedyną, wymarzoną i wyśniona, o ile to jeszcze nic groźnego, o tyle nie jesteśmy w stanie stwierdzić co to roi się w jego czaszce. Do czego dojrzewa. Bo to, że Leżaka coś blokuje to pewne. I widać jak z dnia na dzień jego stan zmienia się na gorsze. Tam są fantazje plus rzeczywistość, która skrzeczy i on to miesza, miesza realne z nierealnym. Odlatuje coraz bardziej i częściej. To jest taki postęp chorobowy , że kiedyś sam tego nie wytrzyma, dojdzie do wniosku że jednak to choroba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach