Asiamuuv 80 Napisano Lipiec 28, 2023 Co o niej sądzicie? Jest z mojego miasta i chodziłam kiedyś na wizyty jak jeszcze przyjmowała w małym mieszkaniu w bloku jako dermatolog. teraz głównie ja znam z instagrama bo już chyba nawet w swojej klinice nie przyjmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfrs 1 Napisano Lipiec 28, 2023 Ona jest teraz na urlopie macierzyńskim, dlatego nie przyjmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Potetgull 21 Napisano Lipiec 30, 2023 Przestalam ja obserwowac. Przestaje przypominac siebie i przez to traci dla mnie na wiarygodnosci jako lekarz dermatolog/medycyny estetycznej. Ale retinal zrobila fajny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tempicka 615 Napisano Lipiec 31, 2023 Kosmetyki są super, przynajmniej mnie bardzo służą, natomiast ona jako osoba mnie mega irytuje, także oglądam tylko jak są jakieś porady dermatologiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach