pati1236 6 Napisano Lipiec 31, 2023 Byłam dzisiaj trochę po sklepach i udało mi się w Pepco kupić zestaw 5 ubranek za 30zł i takie ceny mnie interesują do 10 zł za jedno,bo dziecko i tak długo nie ponosi żeby kupować drogie no i nie chce używanych sama też nigdy nie nosiłam. Wolę tanie,ale nowe. Jak wiecie rozmiary jakie kupować na początek i co będzie potrzeba bardzo proszę o rady,bo to pierwsze dziecko. I co mi trzeba będzie po porodzie podczas połogu jak już wrócę ze szpitala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agulagul 170 Napisano Sierpień 1, 2023 Hej:)Jestem babcią, młodzi kupili w pepco,na olx jest też tanio .Rozmiar mieli 62 ,kilka śpiochów z rękawami, kilka par body z rękawem długim i krótkim, sweterek,ciepły kombinezon,skarpety.Mieli też kaftaniki ale się nie przydały, body było praktyczniejsze . Jakieś cieniutkie bluzeczki na wierzch też mieli ze 2,mała nosi do dziś (3 mce). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yamya 4 Napisano Sierpień 14, 2023 Moja przyjaciółka urodziła synka miesiąc temu i z innymi koleżankami kupiłyśmy wyprawkę w Pepco. Dużo rzeczy dostała a całość wyniosła nas 400 złotych tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach