Aviatorka 12 Napisano Sierpień 23, 2023 Ktoś jeszcze ogląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabalka 223 Napisano Sierpień 23, 2023 Ja oglądam, ale dawno nic nie dodawała. Ma nową pracę, pewnie dlatego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aviatorka 12 Napisano Sierpień 24, 2023 18 godzin temu, sabalka napisał: Ja oglądam, ale dawno nic nie dodawała. Ma nową pracę, pewnie dlatego. Ona ma jakiś drugi kanał, anglojęzyczny i tam chyba więcej dodaje. Plus insta... Kiedyś bardzo lubiłam ją oglądać i wspominam z sentymentem, choć wiele hejtu się na kafe na nią wylało swego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano Sierpień 26, 2023 Dla mnie jest jakaś niestrawna. Niby sympatyczna, a taka skupiona na sobie, że ciężko się ją ogląda. A jak sobie przypomnę filmik o tym jak się żaliła jakie to miała trudne dzieciństwo...Odsubowałam już dawno. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3 gracje 4 Napisano Wrzesień 3, 2023 ten jej anglojęzyczny kanał bardzo słabo hula, mało wyświetleń ma. Mąż też po zwolnieniu w twitterze zaczął prowadzić swój kanał. Ja mam do niej ogromny sentyment, czasem ją obejrzę sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aviatorka 12 Napisano Wrzesień 4, 2023 10 godzin temu, 3 gracje napisał: ten jej anglojęzyczny kanał bardzo słabo hula, mało wyświetleń ma. Mąż też po zwolnieniu w twitterze zaczął prowadzić swój kanał. Ja mam do niej ogromny sentyment, czasem ją obejrzę sobie Mam podobnie. Wielka szkoda że mało nagrywa na polskim kanale. Z tego co pamiętam miała sporo fanek. I ciekawi mnie dlaczego usunęła niektóre filmy ze swojego kanału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3 gracje 4 Napisano Wrzesień 4, 2023 pamiętam że chyba miała poważny kryzys, jak dodała filmik skąd ma pieniądze. i tam nagrywała że jak jej dawali na drożdżówki to ona oszczędzała i chodziłą głodna, ze miała kase z komunii, że tak naprawdę jest z biednego domu.... spory dysonans w porównaniu do tego co pokazywała. loty do stanów, kosmetyki mac, gadżety apple etc. 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem_glodna 187 Napisano Wrzesień 4, 2023 4 godziny temu, 3 gracje napisał: pamiętam że chyba miała poważny kryzys, jak dodała filmik skąd ma pieniądze. i tam nagrywała że jak jej dawali na drożdżówki to ona oszczędzała i chodziłą głodna, ze miała kase z komunii, że tak naprawdę jest z biednego domu.... spory dysonans w porównaniu do tego co pokazywała. loty do stanów, kosmetyki mac, gadżety apple etc. Dokładnie, bardzo zakłamana i niewiarygodna dziewczyna. Pamietam jej filmik który nagrywała z apartamentowca znajdującego się w jednym z wieżowców w San Francisco, gdzie narzekała jak to ona w życiu miała ciężko i jaka to ona jest biedna. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokossa 358 Napisano Wrzesień 4, 2023 Może ona w to wierzy,że tak jej ciężko.sama się nakręca i żyje w bance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Wrzesień 4, 2023 bycie biednym w dzieciństwie i życie na dobrym poziomie w dorosłym życiu się ze sobą nie wykluczają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem_glodna 187 Napisano Wrzesień 4, 2023 + pamietam jeszcze jej wcześniejsze filmy. Miałam wrażenie, ze oglądam 90 letnia babcie. Wiało od niej Hipochondrią. Chyba wszystkie choroby świata miała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glos_rozsadku 421 Napisano Wrzesień 6, 2023 Jak nagrywała z polski to nie mogłam jej znieść - wydawała mi sie mega nudna i powolna. z perspektywy czasu widzę, ze umiała walczyć o swoje (mieszka w stanach, jest z Amerykaninem, ma legalna prace). Zazdroszczę takim laskom ale w pozytywnym sensie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aviatorka 12 Napisano Wrzesień 6, 2023 5 minut temu, Glos_rozsadku napisał: Jak nagrywała z polski to nie mogłam jej znieść - wydawała mi sie mega nudna i powolna. z perspektywy czasu widzę, ze umiała walczyć o swoje (mieszka w stanach, jest z Amerykaninem, ma legalna prace). Zazdroszczę takim laskom ale w pozytywnym sensie ona chyba za wszelką cenę chciała do tych Stanów. I docelowo mieć chłopa stamtąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem_glodna 187 Napisano Wrzesień 6, 2023 7 godzin temu, Aviatorka napisał: ona chyba za wszelką cenę chciała do tych Stanów. I docelowo mieć chłopa stamtąd. Mieszkałam w tym kraju 5 lat i nie rozumiem jak za wszelką cenę można chcieć tam mieszkać. Tym bardziej, ze ona jest teraz w LA czyli w najbardziej zasyfiałym i jednym z najniebezpieczniejszych miast w USA, gdzie bezdomni robią pod siebie a co 20 metrów zaczepiają cie podejrzane ćpuny. probowalam się przekonać kiedyś do tej dziewczyny ale jej filmiki dosłownie nic nie wnosiły. Niewiele można było się z nich dowiedzieć. Nie odpowiadała konkretnie na pytania, tylko lakonicznie ogólnikowo, tak ze każdy filmik był o wszystkim i o niczym. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola99999 141 Napisano Wrzesień 9, 2023 Dnia 6.09.2023 o 13:07, Aviatorka napisał: ona chyba za wszelką cenę chciała do tych Stanów. I docelowo mieć chłopa stamtąd. Taaak kiedyś przecież sama posala ze będąc w USA jeździła w dobre dzielnice z kuzynka czy tam koleżanka i odpalala Tindera, także myśle ze cel tam był dość konkretny. Dla mnie mega nudna jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokossa 358 Napisano Wrzesień 12, 2023 (edytowany) Jaaka beka ... myślała, że w Polsce upały są w lipcu i dziwi ja ,że w sierpniu też A w tym roku akurat nie było zbyt upalnie ,więc na co ona narzeka xD Edytowano Wrzesień 12, 2023 przez kokossa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pileapeperomioides 58 Napisano Grudzień 3, 2023 ile ona juz mieszka w tych Stanach, ze ma akcent jak dżoana krupa? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem_glodna 187 Napisano Grudzień 3, 2023 5 godzin temu, pileapeperomioides napisał: ile ona juz mieszka w tych Stanach, ze ma akcent jak dżoana krupa? No właśnie ona ciagle taki akcent miała xd nawet jeszcze jak mieszkała w Waw 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pileapeperomioides 58 Napisano Grudzień 3, 2023 1 godzinę temu, jestem_glodna napisał: No właśnie ona ciagle taki akcent miała xd nawet jeszcze jak mieszkała w Waw No to ewidentnie udawany. Błagam, ludzie urodzeni za granicą często nawet tak nie mówią. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola99999 141 Napisano Grudzień 3, 2023 2 godziny temu, pileapeperomioides napisał: No to ewidentnie udawany. Błagam, ludzie urodzeni za granicą często nawet tak nie mówią. generalnie to było tak ze po jednym wyjeździe do US nagle pojawił się akcent, była z tego beka już dawno. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glos_rozsadku 421 Napisano Grudzień 12, 2023 Jak lubię jej akcent pasuje jej wg mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach