Blondyyyyna 0 Napisano Sierpień 24, 2023 Tak jak wyżej w temacie. Ból podczas współżycia i podczas cytolgii/usg. To objaw choroby? Jak zniwelować ból? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati1236 6 Napisano Sierpień 24, 2023 Przeczytaj sobie mojego posta " jak znaleźć ginekologa od nietypowych dolegliwości" i tam dużo ludzi mi doradzało na taki sam problem. Od siebie dodam tylko,że u mnie problemem jest też trochę błona dziewicza, o czym mój poprzedni ginekolog mimo,że jestem w ciąży i byłam badana dopochwowo raz z ogromnym bólem,a drugi raz byłam z mężem i przez ból mnie nie zbadał,bo spojrzał się tylko na mojego męża. Znalazłam w końcu w Rzeszowie dobrego ginekologa,który mi powiedział,że mam błone dziewiczą pierścieniowatą i podczas porodu ona mi pęknie. Do tego zrobił badania,wykluczyliśmy infekcje,grzybicę,bo podobno też infekcje niektóre dają takie objawy. Najlepiej znajdź sobie dobrego ginekologa,który będzie chciał ci pomóc i postawić diagnozę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Wrzesień 6, 2023 poczytaj na portalu Naturalna Płodność czy nie pisali o tym. Możesz mieć pochwicę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach