marikawojo 0 Napisano Sierpień 31, 2023 Hej :) czy któraś z was zmniejszała biust na NFZ w uck u doktora jankau? Bardzo proszę o opinie i czy ciężko się zakwalifikować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monika 4111 Napisano Sierpień 31, 2023 Nie, bo ja mam mały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati1236 6 Napisano Wrzesień 1, 2023 20 godzin temu, Saunowicz napisał: Kobiety z dużym biustem chcą mieć mniejszy,te z małym chcą mieć większy.Te z prostymi włosami chciałyby mieć kręcone, a te z kręconymi -proste... To prawda,ale biust,to nie tylko wygląd. Też kiedyś chciałam mieć duży. Zaszłam w ciąże i nie jest ten biust może jakiś ogromny,ale dla mnie jest bardzo duży porównując do tego co było. No i dużo bardziej podobał mi się mój dawny biust. W upały,gdzie nie pociłam się w tym miesiącu,a już na pewno nie aż tak,żeby zostawić plamy na ubraniach( małe bo małe,ale jednak). Już naprawdę nie wspominając o osobach,które naprawdę mają duży biust i przez to problemy zdrowotne żeby zakwalifikować się do operacji na NFZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach