kam99 4 Napisano Wrzesień 17, 2023 Pytanie moje o sieciowki które wedlug was mają mała rozmiarowke bo mając 170 cm i bedac chudym wszystko stało się dla mnie za duze potrzeba na 190 cm szyć niestety niski ma maly wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1999 Napisano Wrzesień 17, 2023 Z takich sportowych to chyba 4F ma w ofercie S i M (jeden z moich braci jest wyższy od Ciebie ale też chudy i lubi ten sklep stąd wiem o rozmiarach) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1999 Napisano Wrzesień 17, 2023 chudy brzydko brzmi? Jakby kogoś miało urazić to niech będzie, że bardzo szczupły : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kam99 4 Napisano Wrzesień 17, 2023 Ja w Reserved korzystam nawet z dziecięcego że też nie mogłem urosnac chociaż tych 8 cm . Dlatego sieciowki z dużymi rozmiarami dzieciecie działy np Reserved też korzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach