AnnuszkaA 18 Napisano Wrzesień 19, 2023 (edytowany) Witajcie. Od 2012 jestem zdiagnozowana na schizofrenie. Mało w życiu pracowałam. Prawie wcale. Zaraz po skończeniu szkoły odbyłam dwa półroczne starze. Potem kilka lat później pracowałam 13 m-cy na kuchni. Rok temu 5-m-cy w ochronie i teraz od września wróciłam do ochrony. Praca ta zaniża poczucie mojej wartości. Nie skończyłam studiów. Nie wiem co by mi sprawiało przyjemność. Jestem sama, tzn. Nie jestem w związku. Mieszkam z rodzicami i rok młodszym bratem. Ja mam 34... Czy macie jakieś ciekawe propozycje... Jak zacząć być szczęśliwą? Pozdrawiam. Edytowano Wrzesień 19, 2023 przez AnnuszkaA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrykkk 0 Napisano Wrzesień 19, 2023 Jakie to uczucie być chorym na schizofrenię? Opowiedz mi proszę jak choroba wpływa na twoje życie. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anih123456 0 Napisano Październik 8, 2023 Skąd jesteś Dnia 19.09.2023 o 13:18, AnnuszkaA napisał: Witajcie. Od 2012 jestem zdiagnozowana na schizofrenie. Mało w życiu pracowałam. Prawie wcale. Zaraz po skończeniu szkoły odbyłam dwa półroczne starze. Potem kilka lat później pracowałam 13 m-cy na kuchni. Rok temu 5-m-cy w ochronie i teraz od września wróciłam do ochrony. Praca ta zaniża poczucie mojej wartości. Nie skończyłam studiów. Nie wiem co by mi sprawiało przyjemność. Jestem sama, tzn. Nie jestem w związku. Mieszkam z rodzicami i rok młodszym bratem. Ja mam 34... Czy macie jakieś ciekawe propozycje... Jak zacząć być szczęśliwą? Pozdrawiam. heh skąd jesteś ? Odezwij sue do mnie prywatnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anih123456 0 Napisano Październik 8, 2023 Dnia 19.09.2023 o 13:18, AnnuszkaA napisał: Witajcie. Od 2012 jestem zdiagnozowana na schizofrenie. Mało w życiu pracowałam. Prawie wcale. Zaraz po skończeniu szkoły odbyłam dwa półroczne starze. Potem kilka lat później pracowałam 13 m-cy na kuchni. Rok temu 5-m-cy w ochronie i teraz od września wróciłam do ochrony. Praca ta zaniża poczucie mojej wartości. Nie skończyłam studiów. Nie wiem co by mi sprawiało przyjemność. Jestem sama, tzn. Nie jestem w związku. Mieszkam z rodzicami i rok młodszym bratem. Ja mam 34... Czy macie jakieś ciekawe propozycje... Jak zacząć być szczęśliwą? Pozdrawiam. @AnnuszkaA nie mogę wyslac priw wiec napisz do mnie kamilh_6a@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan_kleks 1 Napisano Październik 17, 2023 Ostatnio się zorientowałem że moją koleżanka chorują na schizofrenię.Teraz trochę mi głupio bo czasami mogłem coś źle powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach