Nieznan_zdzislawa 333 Napisano Październik 2, 2023 (edytowany) 3 godziny temu, FashFash napisał: nie śledzę jej na insta, Naprawdę biedna płacze i ma depresje? Szkoda mi jej. Wydaje mi się, ze oni nie maja przyjaciół. Wydaje mi się spoko dziewczyna z pasjami, co kocha pieski. Jakiś czas temu na live Wardęga (przed goats) opowiadał, ze była na jakiś zajęciach z bębnem i odnalezieniem siebie, bo chciała własnie odnaleźć swoje ja Z tego co wiem to jest jakiś rok dwa w terapii i ostatnio mówiła, że żałuję że nie poszła wcześniej. Jej bęben nie jest potrzebny tylko jakiś empatyczny człowiek obok.... Normalnie też jej nie sledze, ale było q&a na które się natknęłam na insta, bo jakiś czas temu ograniczyła swoją aktywność w sieci, faktycznie widać to po postach w 2023 i mówiła właśnie takie rzeczy. Tak samo została zapytana o dzieci ( no bo o co innego można zapytać 35latke w Polsce...) i ona sama powiedziała że nie wie, że się odbija od tego pytania od kilku lat. Nie wiem na co liczyły internautki przy tym pytaniu, mają kryzys w związku, on jest wiecznym dzieckiem od którego ona nie umie odejść a te wyskakują z "kiedy dzidziuś"... A co do przyjaciół, no to nie dziwię się. Ona jeszcze kilka lat temu brała udział w zawodach fitness bikini a teraz to. Tylko wrzuca wyzwania, 30 filmów pod rząd z zamkniętej przestrzeni, nie rozwija się. Ciężka musi być atmosfera skoro wardega to typ którego ciężko lubić, a ona jest do niego wręcz przyspawana. Wstyd wyjść gdzieś na miasto z nim. Edytowano Październik 2, 2023 przez Nieznan_zdzislawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach