alesja12 0 Napisano Listopad 22, 2023 Gdzie kupujecie leki, suple, chodzi mi o apteki stacjonarne, online odpadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maurentyna 7 Napisano Listopad 24, 2023 W jakim mieście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Listopad 26, 2023 Doz i online i stacjonarnie ma bardzo dobre ceny, więc jesli masz u siebie ich apteke to tam bym sprawdziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Listopad 28, 2023 Lublin, dzięki za podpowiedzi, przeszłam się po kilku aptekach, najtaniej wyszło w doz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
driver.ania 0 Napisano Listopad 30, 2023 Ja po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii w końcu odwiedziłam Konopną Farmację w Poznaniu, znajdującą się na ulicy Ratajczaka przy placu Wolności ten odcinek .Znalazłem tam bardzo duży wybór produktów konopnych, kosmetyków, ale również suplementów diety i ziół i pysznych przekąsek jak pierniki konopne czy krówki z nasionami konopnymi odrazu je kupiłam na prezenty dla bliskich Zauważyłam także wiele interesujących marek których nigdzie nie widziałam, te produkty nie są dostępne w zwykłych drogeriach, takich jak Rossmann. Gorąco polecam to miejsce.... Jak dla mnie 1 apteka konopna w Poznaniu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach