Kargo 235 Napisano Listopad 24, 2023 Biegnaca zachwala podróby Pandory. Niby taka do przodu a po podróbki pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena19768 88 Napisano Listopad 24, 2023 Bo to cała Marta. Zachwala to, bo dostała za darmo. Gdyby musiała kupić na pewno by skrytykowała. U Niej tak jest ze wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena19768 88 Napisano Listopad 24, 2023 No i jaka schorowana. Po lekarzach chodzi jak jakaś emerytka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda06 1002 Napisano Listopad 24, 2023 Nie oglądałam jej kilkanaście miesięcy...odpaliłem dziś najnowsze filmy. Jeju jak ona się posunęła na twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena19768 88 Napisano Listopad 25, 2023 13 godzin temu, Magda06 napisał: Nie oglądałam jej kilkanaście miesięcy...odpaliłem dziś najnowsze filmy. Jeju jak ona się posunęła na twarzy Gdybyś miała taką poranną i wieczorną pielęgnację też byś się na twarzy posunęła 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krokiet89 558 Napisano Listopad 27, 2023 Jest po 40. Często tankuje ze znajomymi przy gryylu. Do tego piecze placki. Mało snu, cukier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach