Marzena7070 111 Napisano Grudzień 3, 2023 Jeśli ktoś obserwuje panią stylistkę to już wie o kim wątek. Ja mam polubiony jej profil,by zobaczyć,co tam w modzie piszczy. Ale odnoszę wrażenie,że z tym tematem narcyzów to panią stylistkę zaczyna bardzo ponosić. Jej zachowanie jest agresywne, uważam,że niesłusznie. Wczoraj np zaczęła wrzucać jakieś screeny komentarzy i na story hejtować panie komentujące,które moim zdaniem wyrażały swoje zdanie. Po prostu odmienne od zdania K. Co sądzicie? Czy też uważacie,że komentujące panie to "narcyzki"? Bo dla mnie to nadużywanie tego określenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2066 Napisano Grudzień 4, 2023 Pani stylistka jest wybitnie męcząca jednostką. Ostatnio coś o jej komentarzu "modowym" napisali o pudelku, i tym samym przpomniało mi się o samozwańczej stylistce z "praktykami" w Londynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blada 394 Napisano Grudzień 5, 2023 Bojkotuję ją odkąd pojechała po innej stylistce, że tamta stylistką nie jest tylko dlatego, że po prostu miała inny styl i upodobania A do tego straszna agresja się z niej wylewa, ewidentnie ma jakieś problemy ze sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Helenkamilenka 34 Napisano 16 Styczeń Jest więcej wątków o tej zaburzonej stylistce ? Ona ciągle demaskuje narcyzów, a sama brzmi jak ktoś, kto ma ze sobą duży problem i przejawia zachowania narcystyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tylkoczytam 409 Napisano 16 Styczeń O kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blada 394 Napisano 16 Styczeń Przecież ta baba jest chora na głowę... Kto normalny uważa, że matka innego dziecka z klasy Twojego dziecka kopiuje Twoje stylizacje z Zary, więc celowo zmienia szafę na droższe marki? Trzeba mieć jakąś obsesję... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena7070 111 Napisano 20 Styczeń Ja poszłam na discord,ale tam też mało. Dla mnie to już jest jakaś obsesja z tymi narcyzami. To było okej,jak było tego mało,a teraz z samozwańczy stylistki(ogółem to każda nie jest samozwańcza , są papiery na bycie stylistką czy jak?) przeszła do bycia samozwańczym psychologiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weniajest 131 Napisano 20 Styczeń czy moge poprosic o zaprpszenie /linka na discorda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barzelletta 109 Napisano 21 Styczeń też poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2066 Napisano 1 Luty (edytowany) Pani stylistka tak bluźniła na portale plotkarskie, a teraz w pudelku została ekspertem od mody? Edytowano 1 Luty przez Hellena.De.Vil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaSowa 298 Napisano 3 Luty Mam podobne przemyślenia do Waszych. Za dużo agresji w stosunku do innych i obsesji, która przeradza się w manię, że wszyscy, którzy ośmielają się ją krytykować są narcyzami do zablokowania, a tylko ona ma rację. Ona jest zaburzona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kelsey 102 Napisano 3 Kwiecień Dnia 16.01.2024 o 08:22, tylkoczytam napisał: O kim O tobie n...k... Tak zabolało, że aż wątek zgłosiłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tylkoczytam 409 Napisano 3 Kwiecień 37 minut temu, Kelsey napisał: O tobie n...k... Tak zabolało, że aż wątek zgłosiłaś Jaki watek? Nigdy nic nie zgłaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2066 Napisano 4 Kwiecień O co chodzi z tymi ostatnimi storisami ? Nowa drama, czy to juz trwa jakis czas (nomad)? Tak dawno nie zagladalam do stylistki. Ostatnio jak bylam to byla drama z Laura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaSowa 298 Napisano 9 Kwiecień Drama trwa odkąd ta nomad wrzuciła posta o agresji do córki czy coś takiego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 284 Napisano 11 Wrzesień Szczerze mówiąc to content stylistyczny jest mega nudny, już nawet pomijając to, że ona kompletnie nie ma do tego talentu i robi z tych biednych kobiet dziwadła, a tak to przynajmniej jakieś dramy się kręcą i ma zasięgi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2066 Napisano 12 Wrzesień Już prawie zapomniałam o stylistce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach