Glos_rozsadku 421 Napisano 5 Styczeń Co sądzicie o jej domu? co się stało z jej firmą z której odeszła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena7070 111 Napisano 14 Styczeń Ktoś kiedyś wrzucił screen,że zalegali z czynszem,więc może chodzi o jakieś zaległości finansowe,ale to są tylko przypuszczenia po tym komentarzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 902 Napisano 14 Styczeń na forum wanda fajnie dziewczyny to wytłumaczyły, ze inwestor wszedł do firmy aby ja ratować, bo była aż tak bardzo nie rentowna i miała tyle długów. Kupili swoje udziały za 2 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glos_rozsadku 421 Napisano 16 Styczeń Dnia 14.01.2024 o 10:39, FashFash napisał: na forum wanda fajnie dziewczyny to wytłumaczyły, ze inwestor wszedł do firmy aby ja ratować, bo była aż tak bardzo nie rentowna i miała tyle długów. Kupili swoje udziały za 2 zł. Cooo mnie wyglądają na takich którzy nie umieją w biznesy… jestem w szoku. Szukałam tematu o niej na Wandzie ale nie znalazłam… idę szukać jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 902 Napisano 16 Styczeń (edytowany) 2 godziny temu, Glos_rozsadku napisał: Cooo mnie wyglądają na takich którzy nie umieją w biznesy… jestem w szoku. Szukałam tematu o niej na Wandzie ale nie znalazłam… idę szukać jeszcze raz dział instagramerki i nazwa wątku: laurella Edytowano 16 Styczeń przez FashFash 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena7070 111 Napisano 20 Styczeń Jak się dostać na to forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 902 Napisano 20 Styczeń 22 minuty temu, Marzena7070 napisał: Jak się dostać na to forum? wpisać w Google potem założyć konto. czekać na akceptacje i można pisać. Tak jak tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paździochowa 1004 Napisano 25 Luty Ten jej męzuś jest śliski, sporo można znaleźć na temat jego "sukcesów" biznesowych, czytaj długów, nietransparentnych interesów, ale się Lusia potrafiła ustawić. Na pocieszenie urządzają dom 450 metrów, nowa firemka dla businesswoman (czyt. utrzymanki) też powstała bardzo szybko, byle tylko nie ucichło na jej temat. I powiecie, że kobiety mają się dzisiaj uczyć? że feminizm jakiś? Najopłacalniej jak widać dbać o urodę i szybko zapolować na bogatego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach