drarker 0 Napisano 22 Luty Witam. U mojej dziewczyny wykryto wirus HPV. Wiem ,jest on rozprawadzany droga płciową. Miała jednak wcześniej kilku chłopaków. Teraz się zabezpieczamy ale tylko nie wiem czy podczas lizania brodawki się nie zarazę. O to chciałem się zapytać. Z góry dziękuję, za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drarker 0 Napisano 27 Luty Up. Odpowie ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominika03 1 Napisano 28 Luty Wystarczy wpisać hasło w wyszukiwarkę lub iść do lekarza zapytać. Oczywiście, że można się zarazić w każdy inny sposób nie tylko uprawiając seks (dowolnego rodzaju seks), możesz się zarazić u fryzjera, na basenie i na saunie, u kosmetyczki, robiąc tatuaż... Pozdrawiam trolli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominika03 1 Napisano 28 Luty Dnia 22.02.2024 o 15:55, drarker napisał: Witam. U mojej dziewczyny wykryto wirus HPV. Wiem ,jest on rozprawadzany droga płciową. Miała jednak wcześniej kilku chłopaków. Teraz się zabezpieczamy ale tylko nie wiem czy podczas lizania brodawki się nie zarazę. O to chciałem się zapytać. Z góry dziękuję, za odpowiedź. Bardzo mi się to podoba że to wirus brodawczaka a lizesz brodawkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach