alikafe 144 Napisano Luty 24, 2024 Jezu co się stało z tą Aśką. Przesłuchałam 3 ostatnie podcasty i omg. Nuda nuda nuda. Zero ikry. Nie ma tam NIC interesującego. Widać że robi to na siłę żeby kasa na bilety do PL się zgadzała. Zupełnie chyba straciła już tym zainsterowanie i robi to totalnie na siłę. zakochana JO stracila chyba wenę bezpowrotnie. zabawne jest również to że ona się zako...e bez pamięci. Mam wrażenie że oprócz Natalii nie interesuje jej nikt i nic. Kobieta bluszcz 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kartofelkizogniska 22 Napisano Luty 25, 2024 Nie słucham jej już od zeszłej wiosny i nie obserwuje jakoś od czerwca. Każdy fikołek utwierdza mnie w tej decyzji, chociaż byłam fanką z książką, audiobookiem (słaby) i świeczka słuchająca wszystkie odcinki jej wszystkich podcastów. Niestety ale ze szczytu spadła na dno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena7070 111 Napisano Marzec 9, 2024 Ja też kiedyś słuchałam na bieżąco,ale niestety nie jest autentyczna we wszystkim,co mówiła. Mam wrażenie,że od kiedy nie jest z A. to jej nieźle odbiła palemka i zachowuje się jak zakochana 15latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaSowa 298 Napisano Marzec 12, 2024 Mnie denerwuje, że codziennie wrzuca na story te swoją zamilską. Do pożygu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GallAnonim 202 Napisano Marzec 12, 2024 A potem będzie piać jak to zależy jej na prywatności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach