Latoptako 95 Napisano 9 Maj Pistolet do masażu i poduszka do masażu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Latoptako 95 Napisano 9 Maj Tak wygląda Ma ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Latoptako 95 Napisano 9 Maj Podobno dobrze to trzepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Latoptako 95 Napisano 9 Maj Przed chwilą, Dokolan17 napisał: Jak już kupilbym se cały fotel albo lezsnke z masazerem To zintegrowane? Są maty które zakłada na siedzisko jakieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Latoptako 95 Napisano 9 Maj Widziałem ale nie masuje tylko wibruje więc słabe. Widziałem maty z kolcami na niej leży najtańsze, tam nic nie masuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Latoptako 95 Napisano 9 Maj Takie to są tanie zobaczcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1164 Napisano 10 Maj Miałam taką matę i na początku używałam, a potem już nie i chyba oddalam do sklepu charity albo komus dalam, nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama. 24 122 Napisano 10 Maj Dnia 9.05.2024 o 13:37, Latoptako napisał: To zintegrowane? Są maty które zakłada na siedzisko jakieś? Są takie maty, nawet na allegro. Można też podłączyć je w samochodzie, bo zazwyczaj mają dwie różne ładowarki. Mój syn uwielbia na tym siedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach