Doriska78 9 Napisano 19 Czerwiec 52 minuty temu, Kowalka napisał: A któż to ogrodem się zajmuje ? Może ogrodnik ? A może już po hobby ? Coś czuję że będzie po ogrodzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doriska78 9 Napisano 19 Czerwiec 2 godziny temu, Kowalka napisał: A któż to ogrodem się zajmuje ? Może ogrodnik ? A może już po hobby ? Myślę że już po ogrodzie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evelajna_best 128 Napisano 19 Czerwiec Epizod maniakalny z ogrodem zapewne już się skończy, ciekawe jaka będzie narracja porażki. Teraz jest faza manii na kreatywność malarską. Ciekawe czy uda się pociągnąć rok, bo ogrodowi się nie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BomBom 1008 Napisano 19 Czerwiec 36 minut temu, evelajna_best napisał: Epizod maniakalny z ogrodem zapewne już się skończy, ciekawe jaka będzie narracja porażki. Teraz jest faza manii na kreatywność malarską. Ciekawe czy uda się pociągnąć rok, bo ogrodowi się nie udało Oby krócej bo to jeszcze bardziej szkaradne niż trumna z roślinami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kowalka 685 Napisano 23 Czerwiec Może będzie żeglarstwo spodobało się jej I synowi. Dzięki fankom na łódkę się uskrobie. Ale ja widzę ona jednak wraca do korzeni i lepiej od razu wygląda. Lepsze ciuchy i uśmiech. Jedna wycieczka do Włoch druga do Chorwacji i już inna kobieta. Powrót do życia na koszt tysięcy fanek ma opracowany do perfekcji. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramola 64 Napisano 26 Czerwiec Hej co jest ze spadającymi gwiazdami na diskordzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotka143 97 Napisano 26 Czerwiec 2 godziny temu, Ramola napisał: Hej co jest ze spadającymi gwiazdami na diskordzie? Weszłam tu, żeby o to samo zapytać. Czyżby zostały usunięte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tylkoczytam 409 Napisano 26 Czerwiec Juz w opisie nie ma ze uprawia ogród 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BomBom 1008 Napisano 26 Czerwiec 48 minut temu, tylkoczytam napisał: Juz w opisie nie ma ze uprawia ogród Czyli na razie tylko „sztuka” z podwójnym cudzysłowem. Plus ocieplanie wizerunku: dzieci, rodzice etc… będą żebry coś czuję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evelajna_best 128 Napisano 26 Czerwiec 3 godziny temu, tylkoczytam napisał: Juz w opisie nie ma ze uprawia ogród Bu ha ha ha. No przynajmniej stanęła z prawdą twarzą w twarz. Po cichutku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WelwetowaLasagna 14 Napisano 26 Czerwiec (edytowany) Czy ktoś wie co się stało z discordem? edit: już wiem, zerknijcie na stories na instagramie tuokuniewska i zamilska. Wygląda na to że w jakiś sposób zrzuciły serwer Edytowano 26 Czerwiec przez WelwetowaLasagna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponikplus 16 Napisano 26 Czerwiec Przeczytałam opis tej jej nowej platformy. Ma kobiecina poczucie humoru... Artystka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evelajna_best 128 Napisano 27 Czerwiec Nowa platforma jest po to żeby wszystko kręciło się dookoła niej. Taka Queen B. Pięknie opakowane w górnolotne slogany, że chce się dzielić procesem kreatywnym, że to autentyczne spotkanie z drugim człowiekiem. A nawet że można nauczyć się spowalniać akcję swojego serca (kardiolodzy jej nienawidzą). Nie będzie profesjonalnej platformy, ani całego zespołu wsparcia, jak to było kiedyś. Ale będę ja - z miłością i uwagą dzielącą się tym, co mi obecnie daje radość, szczęście i spełnienie. "Wiem bardzo dużo o tym jak się współcześnie tworzy - jakie markery, pisaki" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BomBom 1008 Napisano 27 Czerwiec Wiedza o markerach miażdży i ściera. Kardiolodzy, artyści, psychoterapeuci, psychiatrzy…. I inni specjaliści łapią się za głowę. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcias 10 Napisano 29 Czerwiec Wróciła i pokazała ogród...mój Boże jaki on jest zarośnięty ... Pana mąż to chyba tylko psami się zajmował i niczym więcej. Przykre to że nie ma w nim żadnego wsparcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BomBom 1008 Napisano 29 Czerwiec Sorry ale dla mnie, patrząc na jej ogród, dom., bohomazy, to Budza jest osobą pozbawioną stylu i wyrazistości. To wszystko jest miałkie, nijakie i bezsensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PannaK 84 Napisano 2 Lipiec Jaka to subskrypcja będzie w sprzedaży? Chodzi o to że razem będą malowały i gadały o malowaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BomBom 1008 Napisano 2 Lipiec 1 godzinę temu, PannaK napisał: Jaka to subskrypcja będzie w sprzedaży? Chodzi o to że razem będą malowały i gadały o malowaniu? I Budzą będzie się dzielić wiedzą o mazakach i cytować ciekawostki z ogólnodostępnych książek jako swoje myśli odkrywcze. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkakredka 2 Napisano 4 Lipiec Zobaczcie Od 20 mln rocznie do 2000 zł na koncie. Upadek Pani Swojego Czasu na YouTube 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BomBom 1008 Napisano 4 Lipiec 2 godziny temu, jolkakredka napisał: Zobaczcie Od 20 mln rocznie do 2000 zł na koncie. Upadek Pani Swojego Czasu na YouTube Nieźle. Dobrze, że w końcu ktoś ją podsumował. Bezsensowna osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponikplus 16 Napisano 5 Lipiec Dnia 4.07.2024 o 08:32, jolkakredka napisał: Zobaczcie Od 20 mln rocznie do 2000 zł na koncie. Upadek Pani Swojego Czasu na YouTube Upsik… gwiazda nie będzie zadowolona z takiej niespodzianki i to tuż przed otwarciem kolejnego biznesu. Co za peszek. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatarzynaM12 4 Napisano 5 Lipiec Dnia 2.07.2024 o 19:22, BomBom napisał: I Budzą będzie się dzielić wiedzą o mazakach i cytować ciekawostki z ogólnodostępnych książek jako swoje myśli odkrywcze. Ta wielka wiedza o mazakach i lekcje z historii sztuki to niezły krindż. Na wykresie efektu Dunninga-Krugera ona dumnie stoi na szczycie Góry Ignorancji (peak of Mount Stupid). Jak z resztą większość "edukujących" influ. Po obejrzeniu analizy na YT zaczynam myśleć, że ona z tej Góry nigdy nie zeszła, bez znaczenia w której aktualnie dziedzinie działa. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BomBom 1008 Napisano 6 Lipiec 10 godzin temu, KatarzynaM12 napisał: Ta wielka wiedza o mazakach i lekcje z historii sztuki to niezły krindż. Na wykresie efektu Dunninga-Krugera ona dumnie stoi na szczycie Góry Ignorancji (peak of Mount Stupid). Jak z resztą większość "edukujących" influ. Po obejrzeniu analizy na YT zaczynam myśleć, że ona z tej Góry nigdy nie zeszła, bez znaczenia w której aktualnie dziedzinie działa. Tylko, że za czasów PSC była chamska i krzykliwa. Pewnie to dla niektórych było przyciągające bo wyglądała na pewną siebie. Teraz z image na starą klotkę jest jeszcze straszniejsza w swojej ignorancji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rutynka 212 Napisano 6 Lipiec Dnia 4.07.2024 o 08:32, jolkakredka napisał: Zobaczcie Od 20 mln rocznie do 2000 zł na koncie. Upadek Pani Swojego Czasu na YouTube Nie ma po co - nędza z komiczną wygenerowaną przez AI grafiką, tekstem chyba też, bo ciągle się powtarza i gubi wątek. Nikomu kto nie siedzi w tematach się nie będzie chciało tego oglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meggy 221 Napisano 6 Lipiec A mnie się podobał ten odcinek. Pomimo tych zabawnych grafik XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BomBom 1008 Napisano 7 Lipiec Ważne, że ktoś ruszył temat. Może chociaż jedna przejrzy na oczy z kim ma do czynienia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatarzynaM12 4 Napisano 8 Lipiec Faktem jest, że ten film mógłby być mailem. Ale jak się zignoruje głupią oprawę graficzną i skupi na przekazie to kilka teorii ma sens. Kobiecie zaczęło się wydawać, że jest geniuszem biznesu podczas gdy nawet nie podejrzewała ile jesze nie wie. Potem z rozmachem wydała kupę kasy na zachcianki z zerową analizą opłacalności. Teraz znowu jej się wydaje, że wielką artystką. Zero refleksji. Ja rozumiem, że to jej rysowanie/malowanie jest świetną terapią. To nic nowego. Terapia poprzez tworzenie jest szeroko stosowana. Tylko nikomu do glowy nie przychodzi, żeby swoje terapeutyczne rysunki sprzedawać za grube pieniądze jako twórczość artystyczną. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcias 10 Napisano 11 Lipiec Jest nowy newsletter. Ktoś czytał co tam wypociła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PannaK 84 Napisano 11 Lipiec Dnia 5.07.2024 o 21:38, KatarzynaM12 napisał: Ta wielka wiedza o mazakach i lekcje z historii sztuki to niezły krindż. Na wykresie efektu Dunninga-Krugera ona dumnie stoi na szczycie Góry Ignorancji (peak of Mount Stupid). Jak z resztą większość "edukujących" influ. Po obejrzeniu analizy na YT zaczynam myśleć, że ona z tej Góry nigdy nie zeszła, bez znaczenia w której aktualnie dziedzinie działa. Zaciekawiłas mnie tematem tego efektu. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BomBom 1008 Napisano 13 Lipiec Budzą twierdzi, że mazanie mazakami to nie jest dobro ogólnodostępne. Świat się kończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach