Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Makiavelli123

Piwnica Petry Bright 2

Polecane posty

Ciekawe, czy właściciel mieszkania wie, jaką syfiarę tam zaprosił (albo zaprosiła). XD

wielki powrót Leny do internetu (nigdy z niego nie zniknęła): promuje swoje warsztaty psychologii reklamy zdjęciem jakiejś babki ze stocka, szuka sposobów na zarobek typu odklikiwanie przycisków na aliexpress i temu, a także wstawia ogłoszenia o tym, że jej chłopak (?) ma do wynajęcia kawalerkę 27m2 w centrum Wwy za 4500 zł

także jak widać dalej w formie 

• Haha 2

Dwa dni temu na Threadsach z właściwą sobie subtelnością wspomniała, że segz uprawia 

A na fejsie zapewnia, ze w przyszłości bedzie pomagać osobom w kryzysie psychicznym

Czyli w sumie bez zmian 

• Haha 1

Cytat

Otóż mam 32 lata i wydaje mi się, że zawodowo dotarłam do ściany. Zajmuję się social mediami (byłam w trzech agencjach kreatywnych) i copywritingiem.

Czuję jednak wypalenie zawodowe. Mam wrażenie, że to, co robię, powstrzymuje mnie od tego, co naprawdę chciałabym robić – pisać książkę, rysować i prowadzić social media o zdrowiu psychicznym i książkach.

Wypalenie zawodowe? No no, mocne słowa.

EDIT. Ale w sumie widać jakiś progress w prawdomówności:

Cytat

Jakby coś na razie jestem na bezrobociu, jestem otwarta na wszelkie kursy, ba, nawet studia (nie skończyłam żadnych).

Edytowano przez hflkj'hp['gip
  • Haha 2

informuje też, że ma chłopaka, który jest pośrednikiem nieruchomości i ona sama myśli o wkręceniu się w tę branżę xD 

• Haha 2

6 godzin temu, zapaleniepecherza napisał:

informuje też, że ma chłopaka, który jest pośrednikiem nieruchomości i ona sama myśli o wkręceniu się w tę branżę xD 

Ciekawe, co na to osoby, które uważają sie za wzorcowych lewaków i są jej fanami. Pewnie srogie wyparcie, jak zwykle

1 godzinę temu, koluska napisał:

Ciekawe, co na to osoby, które uważają sie za wzorcowych lewaków i są jej fanami. Pewnie srogie wyparcie, jak zwykle

Hm, też bez przesady - pośrednik nieruchomości to niekoniecznie flipper. To bardzo szerokie pojęcie. Potrafię zrozumieć, że obecnie niektórzy wolą zlecić komuś szukanie dla siebie odpowiedniego mieszkania i miewa to sens jako rzeczywiste zajęcie, tak samo jak pomoc z formalnościami czy pomoc na odległość (inne warianty zawodu bardziej dyskusyjne). A to, ile się za to płaci i czy w mej opinii warto, to inna bajka...

Natomiast mam poczucie, że wrzucenie uwagi o pracy chłopaka brzmiało trochę na celowe wciśnięcie z podtekstem "patrzcie, powodzi mi się" 😉 

12 minut temu, hflkj'hp['gip napisał:

Hm, też bez przesady - pośrednik nieruchomości to niekoniecznie flipper. To bardzo szerokie pojęcie. Potrafię zrozumieć, że obecnie niektórzy wolą zlecić komuś szukanie dla siebie odpowiedniego mieszkania i miewa to sens jako rzeczywiste zajęcie, tak samo jak pomoc z formalnościami czy pomoc na odległość (inne warianty zawodu bardziej dyskusyjne). A to, ile się za to płaci i czy w mej opinii warto, to inna bajka...

Huh, faktycznie osobiste uprzedzenia przeze mnie przemawiały

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się