marawstala 2043 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Czemu mi sis dała 100£ a nic jej nie kupiłem i tak jest gdzieś od dekady. Nie wnikam w to czy to dobrze czy źle... jeśli Twojej siostrze to odpowiada (?) to już jakby Wasza sprawa. Tu autorka oczekuje wzajemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Nie wnikam w to czy to dobrze czy źle... jeśli Twojej siostrze to odpowiada (?) to już jakby Wasza sprawa. Tu autorka oczekuje wzajemności. Kiedyś poszło o święta i napisała że ją nie stać na takie drogie prezenty jak apple sony i nic to nie da że kupie drogie lego dwie książki i płyty i woli wysłać 100 funtów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 25 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, kadżana napisał: Tu chodzi o to, ze co innego uslyszalam 11 dni temu, a pozniej udawanie glupiego. Najlepiej obiecywac, robic nadzieje, a pozniej oszukac jak małe dziecko. Chodzi mi o rozczarowanie jakie czuje Zachowujesz się jak małe dziecko. Masz kasę, potrzebujesz czegoś, to sobie to kup i nie rób afery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, marawstala napisał: Nie wnikam w to czy to dobrze czy źle... jeśli Twojej siostrze to odpowiada (?) to już jakby Wasza sprawa. Tu autorka oczekuje wzajemności. Dla was to aż 500zl za 0zl dla niej 500 zamiast 1250-6500 na telefon dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2043 Napisano 14 godzin temu Jest coś takiego jak 5 języków miłości i być może jej językiem są właśnie podarunki... ich języki pewnie są różne co oczywiście da się pogodzić jak już je rozpoznają. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 36 Napisano 14 godzin temu (edytowany) moze po prostu nie obchodza go swieta, nie zalezy mu, to nie musisz mu kupowac prezentow... bedzie bardziej prawdziwie a nieudawane, no bo nikogo nie zmusisz, ale siebie tez nie musisz... Edytowano 14 godzin temu przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 25 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Rym Cym + napisał: Nie przejmuj się. W Boże Narodzenie nie chodzi o prezenty, a o świętowanie narodzin upragnionego przez władców, narody i proroków Chrystusa. To jest smutny czas, sprowadzacie po raz kolejny na świat tego dzieciaka tylko po to żeby za kilka miesięcy po raz kolejny go ukatrupić. To jest poniekąd straszne ze radujecie się ze się urodził bo będziecie mogli go zabić i dzięki swojemu mordowi dostąpicie królestwa niebieskiego. Okrutne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silnik mаrki honda 5 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: moze po prostu nie obchodza go swieta, nie zalezy mu, to nie musisz mu kupowac prezentow... bedzie bardziej prawdziwie a nieudawane, no bo nikogo nie zmusisz, ale siebie tez nie musisz... Szlaban na cipę już niejednego mężczyzn skłonił do przemyśleń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, silnik mаrki honda napisał: Szlaban na cipę już niejednego mężczyzn skłonił do przemyśleń No 3 czerwone kartki od razu żeby ją spakowac do matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, parabataii napisał: Zachowujesz się jak małe dziecko. Masz kasę, potrzebujesz czegoś, to sobie to kup i nie rób afery A czego może potrzebować samica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 36 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, silnik mаrki honda napisał: Szlaban na cipę już niejednego mężczyzn skłonił do przemyśleń nie wiem, ludzie w zwiazkach musieliby sie wypowiedziec, nie sadze ze tak jest xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, parabataii napisał: Zachowujesz się jak małe dziecko. Masz kasę, potrzebujesz czegoś, to sobie to kup i nie rób afery Patelnie mógł kupić ale to w łeb by dostał pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, buongiorno napisał: nie wiem, ludzie w zwiazkach musieliby sie wypowiedziec, nie sadze ze tak jest xd Pewnie iPhone chciała najnowszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silnik mаrki honda 5 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: No 3 czerwone kartki od razu żeby ją spakowac do matki W twoim przypadku wystarczy, że zasuniesz szufladę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 25 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: A czego może potrzebować samica KOBIETY mają różne potrzeby. Każda chyba sama wie najlepiej czego chce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: KOBIETY mają różne potrzeby. Każda chyba sama wie najlepiej czego chce. Są różne patelnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1326 Napisano 13 godzin temu Tu nie chodzi o prezenty pod choinkę tylko o to, że dla niej cos jest wazne, a dla niego nie więc on to olewa. Jesli sie kogos kocha to sie szanuje to, co jest dla nich wazne nawet jesli tego nie rozumiemy. A jesli jest bardzo przeciwny prezentom to raczej powinni to obgadac i dojsc do jakiegos porozumienia a nie mowic, ze kupi, a potem nie kupuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, marawstala napisał: Jest coś takiego jak 5 języków miłości i być może jej językiem są właśnie podarunki... ich języki pewnie są różne co oczywiście da się pogodzić jak już je rozpoznają. : ) Ostatnio słyszałem o tym że samica sprząta z miłości typowi może spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2043 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Ostatnio słyszałem o tym że samica sprząta z miłości typowi może spróbować A wtedy w końcu kupi jej jakiś prezent? "Nie dostalam swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo. Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy." Z tego wynika, że facet wie o co chodzi. Edytowano 13 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, kadżana napisał: odlkadamy duzo miesiecznie, Nie warto i to mówię z punktu widzenia typa co stracił 137tys głównie na giełdzie. Lepiej żyć tu i teraz jak już macie siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 36 Napisano 13 godzin temu albo sie kochaja albo ktos caly czas musi zasluzyc na milosc albo nawet traktowanie go/ją jak istote ludzka xd po co byc z kims w takim razie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, marawstala napisał: A wtedy w końcu kupi jej jakiś prezent? "Nie dostalam swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo. Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy." Z tego wynika, że facet wie o co chodzi. Na moje ma fiksa oszczędności i dlatego nie kupił tego iPhone 17 czy ile trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 36 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Żeby się roochac aha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1326 Napisano 13 godzin temu 12 minut temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Od początku przecież to pisze że powinna mu przy lodzie wyjaśnić że to dla niej ważne Zwiazki ze sztuczna pusia wygladaja inaczej niz z kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 36 Napisano 13 godzin temu jesli nie bedzie musiala dalej czuc tego rozczarowania to lepiej byc samej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 194 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 37 minut temu, parabataii napisał: To jest smutny czas, sprowadzacie po raz kolejny na świat tego dzieciaka tylko po to żeby za kilka miesięcy po raz kolejny go ukatrupić. To jest poniekąd straszne ze radujecie się ze się urodził bo będziecie mogli go zabić i dzięki swojemu mordowi dostąpicie królestwa niebieskiego. Okrutne. Jezus Chrystus uprzedził "was" z tą pokrętną logiką ponad 2 tysiące lat temu... przykro mi Mój Bóg oddaje życie za mnie, nie bo musi, ale bo chce. Nie ma większego zaszczytu i daru niż mieć takiego Pana. Ja jestem dobrym pasterzem. Dobry pasterz daje życie swoje za owce. 12 Najemnik zaś i ten, kto nie jest pasterzem, którego owce nie są własnością, widząc nadchodzącego wilka, opuszcza owce i ucieka, a wilk je porywa i rozprasza; 13 dlatego, że jest najemnikiem i nie zależy mu na owcach. 14 Ja jestem dobrym pasterzem i znam owce moje, a moje Mnie znają, 15 podobnie jak Mnie zna Ojciec, a Ja znam Ojca. Życie moje oddaję za owce. 16 Mam także inne owce, które nie są z tej owczarni. I te muszę przyprowadzić i będą słuchać głosu mego, i nastanie jedna owczarnia, jeden pasterz3. 17 Dlatego miłuje Mnie Ojciec, bo Ja życie moje oddaję, aby je [potem] znów odzyskać. 18 Nikt Mi go nie zabiera, lecz Ja od siebie je oddaję. Mam moc je oddać i mam moc je znów odzyskać. Taki nakaz otrzymałem od mojego Ojca». Edytowano 13 godzin temu przez Rym Cym + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2043 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał: Na moje ma fiksa oszczędności i dlatego nie kupił tego iPhone 17 czy ile trzeba Autorka nic nie pisała o tym na jaki prezent czekała... po prostu nic nie dostała. Można zgadywać z jakiego powodu... z jakiego by to powodu nie było to takie zaniechanie... zaniedbanie nie służy relacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 5 Napisano 13 godzin temu To trochę słabo, bo ja związek kojarzę między innymi z tym, że można dostawać prezenty od swojej drugiej połówki, ale może będzie wystarczało porozmawiać z nim o tym. ~Samotny bez sans na związek i prezenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 48 Napisano 13 godzin temu 30 minut temu, marawstala napisał: A wtedy w końcu kupi jej jakiś prezent? "Nie dostalam swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo. Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy." Z tego wynika, że facet wie o co chodzi. Narobił jej nadziei , a później zabrakło mu konsekwencji, albo szkoda było mu floty. Lepiej powiedzieć kobiecie od razu jak sprawy wyglądają żeby wiedziała na czym stoi , bo i tak z natury bywają niestabilne choćby z powodu gospodarki hormonalnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 25 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, Rym Cym + napisał: Jezus Chrystus uprzedził "was" z tą pokrętną logiką ponad 2 tysiące lat temu... przykro mi Mój Bóg oddaje życie za mnie, nie bo musi, ale bo chce. Nie ma większego zaszczytu i daru niż mieć takiego Pana. Ja jestem dobrym pasterzem. Dobry pasterz daje życie swoje za owce. 12 Najemnik zaś i ten, kto nie jest pasterzem, którego owce nie są własnością, widząc nadchodzącego wilka, opuszcza owce i ucieka, a wilk je porywa i rozprasza; 13 dlatego, że jest najemnikiem i nie zależy mu na owcach. 14 Ja jestem dobrym pasterzem i znam owce moje, a moje Mnie znają, 15 podobnie jak Mnie zna Ojciec, a Ja znam Ojca. Życie moje oddaję za owce. 16 Mam także inne owce, które nie są z tej owczarni. I te muszę przyprowadzić i będą słuchać głosu mego, i nastanie jedna owczarnia, jeden pasterz3. 17 Dlatego miłuje Mnie Ojciec, bo Ja życie moje oddaję, aby je [potem] znów odzyskać. 18 Nikt Mi go nie zabiera, lecz Ja od siebie je oddaję. Mam moc je oddać i mam moc je znów odzyskać. Taki nakaz otrzymałem od mojego Ojca». Szanowny apostoł sobie odpuści, ja w tej sekcie urodzona i te wszystkie brednie znam, niestety byłam indoktrynowana jako dziecko. Udało mi się wyrwać i żadna religia już mnie nie zniewoli. Ale spoko, rozumiem że sporo osób wciąż wierzy choć zdecydowana większość udaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach