Urmaj 75 Napisano 13 Lipiec Gdzie w 2024 założyć bloga? Ktoś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 225 Napisano 13 Lipiec na wordpressie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 13 Lipiec 3 minuty temu, kris888 napisał: na wordpressie. Czy tam można komentować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 225 Napisano 20 Lipiec no i jak tam? będziesz coś pisał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gogohero 19 Napisano 21 Lipiec Założyć bloga nie problem kto będzie czytał. Bez Połączenia socjalmediów jako dodatek do rozszerzenia zasięgu zainteresowanych. Sernik założył sobie i sam sobie czyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 21 Lipiec Chcę dla siebie pisać jako dziennik i mam taki pomysł że w przyszłości SI oceni co mi dolega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 225 Napisano 21 Lipiec 29 minut temu, Urmaj napisał: Chcę dla siebie pisać jako dziennik i mam taki pomysł że w przyszłości SI oceni co mi dolega. dobra rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach