Monka 92 1 Napisano 13 Lipiec Nie wiem czy wybrałam dobra kategorie Spodziewam się aktualnie 3 dziecka, początek 16 tygodnia. W domu pokazuje już prawie 4-letnia Łucja i 6-letni Józef. Chciałabym, aby imię dla 3 dziecka pasowało do rodzeństwa. Płci jeszcze nie znam. Mąż uparł się na imię dla dziewczynki Bożena( po babci, która zmarła w tym roku) dla chłopca Piotr. Oba te imiona do mnie nie trafiają. Powiedziałam mężowi, że jestem w stanie zgodzić się na Bożenę jako drugie imię. Piotr jeśli już to tylko też na drugie. Moje typy to dla dziewczynki Aniela. Dla chłopca Feliks,August i Julian. 2 pierwsze podobają mi się bardzo mam takie "wow" na nie, Julian już trochę mniej, ale też uważam je za piękne. Mężowi się żadne z tych nie podoba. Mamy więc problem, którego przy Józiu i Łucji nie mieliśmy. Może znajdzie się ktoś, kto podrzucibjakies propozycje, które spodobają się i mi i mężowi. Z góry dziękuję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano 13 Lipiec Właśnie miałam zaproponować Aniele. Moja córka ma tak na imię. Dla dziewczynki jeszcze Jagoda albo Lidia. Co chłopców to Julian i Feliks bardzo ładne, za Augustem nie przepadam. Ostatnio lubię imię Adam, Eryk i Bartosz oraz Edward i Ryszard. Ale dwa ostatnie tylko w pełnej formie bo zdrobnienia jakoś mi nie pasują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karlik1987 4 Napisano 14 Lipiec Błagam tylko nie Bożenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina95 0 Napisano 24 Lipiec Poród to ogromny wysiłek i niekiedy pojawia się nietrzymanie moczu. Nie ma czego się wstydzić, tylko trzeba działać - polecam pessar podcewkowy Efemia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda1234567 56 Napisano 28 Lipiec Mi bardzo podoba się Mateusz. Dla dziewczynki Natalia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 222 Napisano 2 Sierpień Janka, Anielka,Stefan, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 222 Napisano 2 Sierpień Emilka,Emilia ładne imię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano 3 Sierpień Pasowałoby do tego Hiacynta albo Franciszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano 14 Listopad Joanna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karlik1987 4 Napisano 14 Listopad Dla dziewczynki Helenka, dla chłopca Jeremi albo Wintency. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karlik1987 4 Napisano 15 Listopad Aleksy albo Jerzy, albo Róza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biedronkaa 0 Napisano 15 Listopad Dla chłopca: Mateusz, Tomek, Bartek Dla dziewczynki: Natalia, Ola, Wiktoria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 4 Napisano 17 Listopad Mnie zawsze się podobało imię Emilka, a ostatnio zaczęło mi się podobać Arleta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzi 18 Napisano 8 Grudzień Belzebub, Cyryl , Lucjan , Bożydar , Nadtlenek potasu, grochówka, Bonawentura, Dżesika, Genowefa, Hildegarda, Krysia , kojot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach