Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lуnatneF

Maro jesteś bo jestem pamiętliwy 😄

Polecane posty

Cukinia tniesz na plastry i panierka w mące i w bułce a później zatopić w jajku ze startym serem i przyprawy wiadomo według preferencji. Następnie patelnia olej rozgrzewamy i smażymy jak placki ziemniaczane na złoty kolor. Później na ręcznik papierowy tak jak bliny żeby pozbyć się tłuszczu. Smacznego . To najszybszy sposób, bo można jeszcze kabaczki zetrzeć na dużych oczach i po odsączeniu ulepić z tego kotlety z czym lubisz i co pasuje do cukini po czym piec je jak rybę na papierowej wykładzinie ale wtedy dużo zabawy z tym jest. 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×