hanipipol 707 Napisano 25 Sierpień Wiskola pokazala ze zrobila koszyki ratunkowe do wc na swoje wesele i dala w meskim koszu paczke prezerwatyw xd serio? Zaklada ze ktos bedzie uprawial s e x na jej weselu w kiblu? XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1149 Napisano 25 Sierpień A co w tym dziwnego?! W kiblach i krzakach często dzieją się odrębne imprezy. Fajnie, ze pomyślała o bezpieczeństwie gości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanipipol 707 Napisano 25 Sierpień 2 godziny temu, MONIKA napisał: A co w tym dziwnego?! W kiblach i krzakach często dzieją się odrębne imprezy. Fajnie, ze pomyślała o bezpieczeństwie gości No dla mnie to jednak troche cringe zeby ktos tak nie mogl wytrzymac i musiał sie ruuu chaaal na moim weselu po krzakach czy kiblach X D no ale to teraz takie nowoczesne zycko xd 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1149 Napisano 25 Sierpień 15 minut temu, hanipipol napisał: No dla mnie to jednak troche cringe zeby ktos tak nie mogl wytrzymac i musiał sie ruuu chaaal na moim weselu po krzakach czy kiblach X D no ale to teraz takie nowoczesne zycko xd Nowoczesność tu nie ma nic do rzeczy. Ludzie wypija pojedzą są endorfiny i różne rzeczy przychodzą do głowy. Ja bym nie miała nic przeciwko gdyby moi goście mieli huc i ja wykorzystali. Gdyby nie ru cha nie to by nas nie było tyle w temacie nowoczesności 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanipipol 707 Napisano 25 Sierpień 9 minut temu, MONIKA napisał: Nowoczesność tu nie ma nic do rzeczy. Ludzie wypija pojedzą są endorfiny i różne rzeczy przychodzą do głowy. Ja bym nie miała nic przeciwko gdyby moi goście mieli huc i ja wykorzystali. Gdyby nie ru cha nie to by nas nie było tyle w temacie nowoczesności No skoro spłodzili Cie na czyimś weselu to faktycznie mogłoby Cie nie być ; ) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1149 Napisano 25 Sierpień 4 minuty temu, hanipipol napisał: No skoro spłodzili Cie na czyimś weselu to faktycznie mogłoby Cie nie być ; ) Żałosne doprawdy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goscinex 82 Napisano 27 Sierpień Dnia 25.08.2024 o 14:37, MONIKA napisał: Nowoczesność tu nie ma nic do rzeczy. Ludzie wypija pojedzą są endorfiny i różne rzeczy przychodzą do głowy. Ja bym nie miała nic przeciwko gdyby moi goście mieli huc i ja wykorzystali. Gdyby nie ru cha nie to by nas nie było tyle w temacie nowoczesności tym sie ludzie roznia od zwierzat, ze teoretycznie potrafia sie kontrolowac, a nie, jak to okreslilas, ru cha c sie jak sie tylko poczuje s u k e 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goscinex 82 Napisano 27 Sierpień Dnia 25.08.2024 o 14:37, MONIKA napisał: Nowoczesność tu nie ma nic do rzeczy. Ludzie wypija pojedzą są endorfiny i różne rzeczy przychodzą do głowy. Ja bym nie miała nic przeciwko gdyby moi goście mieli huc i ja wykorzystali. Gdyby nie ru cha nie to by nas nie było tyle w temacie nowoczesności poza tym, nie wiem, z jakiej patologii sie wywodzisz, ale ja osobiscie nie czulabym sie komfortowo, lagodnie mowiac, gdybym musiala byc swiadkiem czyjegos upustu chuci w toalecie czy „krzakach”. a propos- chuc przez „CH” 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1149 Napisano 27 Sierpień 26 minut temu, goscinex napisał: poza tym, nie wiem, z jakiej patologii sie wywodzisz, ale ja osobiscie nie czulabym sie komfortowo, lagodnie mowiac, gdybym musiala byc swiadkiem czyjegos upustu chuci w toalecie czy „krzakach”. a propos- chuc przez „CH” Racja przez ch. Na szczescie nie z patologii ale dużo w życiu widziałam i nie mam problemu z gumkami w apteczne na weselu. Odbij zakuty łbie już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goscinex 82 Napisano 27 Sierpień (edytowany) 46 minut temu, MONIKA napisał: Racja przez ch. Na szczescie nie z patologii ale dużo w życiu widziałam i nie mam problemu z gumkami w apteczne na weselu. Odbij zakuty łbie już no w patologii to sie dzieje, rozumiem. kultury tez sie tam nie nauczysz, co widac. ja na szczescie nie musialam „duzo widziec”, wystarczy nie przebywac z patola. no ale ciezko ci to zrozumiec, widze, z oczywistych wzgledow Edytowano 27 Sierpień przez goscinex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1149 Napisano 27 Sierpień 47 minut temu, goscinex napisał: no w patologii to sie dzieje, rozumiem. kultury tez sie tam nie nauczysz, co widac. ja na szczescie nie musialam „duzo widziec”, wystarczy nie przebywac z patola. no ale ciezko ci to zrozumiec, widze, z oczywistych wzgledow Brawo ale mnie zabolało auć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tartufo 1723 Napisano 27 Sierpień Dnia 25.08.2024 o 14:19, hanipipol napisał: No dla mnie to jednak troche cringe zeby ktos tak nie mogl wytrzymac i musiał sie ruuu chaaal na moim weselu po krzakach czy kiblach X D no ale to teraz takie nowoczesne zycko xd No i super. Szkoda, że z nowoczesnością nie ma wiele wspólnego, bo idzie to w zupełnie inną stronę. Nasi starzy i dziadkowie to dopiero mieli używanie, okazji na weselach w remizach czy w sianie nie przepuścili, pokolenie moich rodziców rozróżniało chodzenie "do kina" i "na film". Nowoczesność jest taka, że ludzie bzykają się coraz mniej, są od siebie coraz dalej, a wzorce zachowań społecznych idą z Japonii / Korei / Chin, gdzie normą staje się życie w celibacie. Nie mówię, żeby "dawac" na lewo, prawo i z kim popadnie. Ale ze swoim własnym fagasem podkręcić czasem atmosferę spontanicznie w aucie, w krzakach, o zgrozo w kiblu jest ekstra, a jeśli jakaś pruderyjna damulka z ustami ściśniętymi w ciup moralizuje, że taka babka nie ma do siebie szacunku, kto to widział, to tym lepiej i bardziej kręci, naraaa 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanipipol 707 Napisano 27 Sierpień 1 minutę temu, Tartufo napisał: No i super. Szkoda, że z nowoczesnością nie ma wiele wspólnego, bo idzie to w zupełnie inną stronę. Nasi starzy i dziadkowie to dopiero mieli używanie, okazji na weselach w remizach czy w sianie nie przepuścili, pokolenie moich rodziców rozróżniało chodzenie "do kina" i "na film". Nowoczesność jest taka, że ludzie bzykają się coraz mniej, są od siebie coraz dalej, a wzorce zachowań społecznych idą z Japonii / Korei / Chin, gdzie normą staje się życie w celibacie. Nie mówię, żeby "dawac" na lewo, prawo i z kim popadnie. Ale ze swoim własnym fagasem podkręcić czasem atmosferę spontanicznie w aucie, w krzakach, o zgrozo w kiblu jest ekstra, a jeśli jakaś pruderyjna damulka z ustami ściśniętymi w ciup moralizuje, że taka babka nie ma do siebie szacunku, kto to widział, to tym lepiej i bardziej kręci, naraaa Ty tak na serio ? X DDDDDDDD NARA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tartufo 1723 Napisano 27 Sierpień 8 minut temu, hanipipol napisał: Ty tak na serio ? X DDDDDDDD NARA I to jak! 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach