Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień a wy jakie plany ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: a wy jakie plany ? Umyć sztuczna pochwe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień Jeszcze powinienem zrobić pranie kibel i matryce laptopa bo wczoraj zapomniałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień No i obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, ouija napisał: Rowerek i opalanie, jutro podensic z koleżanką może pójdziemy w strasznym miejscu i na pewno damy komuś doopy bo po to istniejemy... a jakie to straszne miejsce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, Izacoban napisał: Koszenie trawy i opalanie tyłka Pewnie wyglądasz jak brazowa klacz na pieska pokusa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień 10 minut temu, Zepsuty napisał: A z kim jedziesz? I co będzie jedzone? Piękna końcówka sierpnia z kolegami się umówiłem i chyba na kebsa szybko skoczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca słoikowa 436 Napisano 29 Sierpień Wyszorowałam kanapę, schnie na tarasie. Teraz robię porządki w czapkach, szalach i rękawiczkach dzieci. Pokój młodej wygląda jak magazyn lumpeksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień 10 minut temu, Zepsuty napisał: A z kim jedziesz? I co będzie jedzone? Piękna końcówka sierpnia szkoda że nie weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Caryca słoikowa napisał: Wyszorowałam kanapę, schnie na tarasie. Teraz robię porządki w czapkach, szalach i rękawiczkach dzieci. Pokój młodej wygląda jak magazyn lumpeksu a to jak mój i Nimfetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień żartuję wczoraj pranie składałem po nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień 12 minut temu, ouija napisał: K l u b nie lubię takich strasznych miejsc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Zepsuty napisał: Kiedyś widziałem, jak ktoś jadł kebaba heh to takie dziwne ? wiem mięso z krowy zmielone z oborą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 11 minut temu, ouija napisał: Straszne miejsce dla Karyn i sebiksow gdzie robi się dzieci w kiblu a nie idzie potańczyć. Ta potancowka dla emerytów ninok to wymierajaca wiocha jak moje osiedle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień 3 minuty temu, Sny rzeczywistości napisał: Ta potancowka dla emerytów ninok to wymierajaca wiocha jak moje osiedle w centrum Wawy ? Niemozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień 17 minut temu, Zepsuty napisał: Dziwne, nie ale to do bogaczy 26 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 21 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: w centrum Wawy ? Niemozliwe No rzadko widzę młoda dope koło mojego bloku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 6 minut temu, bełkot napisał: bo w mieszkaniach socjalnych jak ludzie maja dzieci to zwykle kwestia czasu jest az im prawa rodzicielskie zabiora Tu są własnościowe spółdzielcze, raczej nikt nie był na tyle głupi żeby nie wykupić bo na końcu po złotówkę to kosztowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 170 Napisano 29 Sierpień 1 godzinę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: a wy jakie plany ? Pies ma wizytę u veta 40 km dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień tłok jak smok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 3 godziny temu, bełkot napisał: nie po złotówke zle przeczytales Mama dała z 5-6tys a potem było za zeta podobno + może podatek jakiś niski nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień ten piasek to przekleństwo wziąłem prysznic spłukałem włosy umyłem doopę a i tak na pościeli trochę jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień 9 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ten piasek to przekleństwo wziąłem prysznic spłukałem włosy umyłem doopę a i tak na pościeli trochę jest dlatego na plażę wyłącznie w płaszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dlatego na plażę wyłącznie w płaszczu dziś rozmawialiśmy se o przynoszeniu piasku w majtkach też przynosisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: dziś rozmawialiśmy se o przynoszeniu piasku w majtkach też przynosisz ? pewnie nie ma opcji pójść na plażę i nie przynieść piasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: pewnie nie ma opcji pójść na plażę i nie przynieść piasku ale bardziej w majtkach czy w butach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ale bardziej w majtkach czy w butach ? w butach na plażę? never! (no może zimą) jak idę popływać to w kąpielówkach z bokserek to łatwiej wysypać jak coś zawsze tez trochę w kieszeniach Jestem z tym pogodzony, że piasek jest wszędobylski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: w butach na plażę? never! (no może zimą) jak idę popływać to w kąpielówkach z bokserek to łatwiej wysypać jak coś zawsze tez trochę w kieszeniach Jestem z tym pogodzony, że piasek jest wszędobylski trzeba dojść w czymš nie lubię plaży o tej porze roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 29 Sierpień 6 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: trzeba dojść w czymš nie lubię plaży o tej porze roku ja lubię pływać w morzu także plaża jest nieodzowna może uderz na inną plażę? Stogi kiedyś były fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 304 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ja lubię pływać w morzu także plaża jest nieodzowna może uderz na inną plażę? Stogi kiedyś były fajne nadal są ale tez czasem jest sporo zbieraczy bursztynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach