Klitek 41 Napisano 31 Sierpień Kiedy widzę młode dziewczyny to tak bardzo mi się podobają Ale absolutnie nic w ich kierunku nie robię a gdybym uwierzył w siebie i nabrał pewności siebie to pewnie bym je zaczepiał ze szkodą i dla nich i dla mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 31 Sierpień 2 minuty temu, Klitek napisał: Ale absolutnie nic w ich kierunku nie robię a dlaczego nie robisz? co cię powstrzymuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klitek 41 Napisano 31 Sierpień 1 minutę temu, kris888 napisał: a dlaczego nie robisz? co cię powstrzymuje? Świadomość, że z czym do ludzi? Że nic nie osiągnąłem w życiu, nic ciekawego nie robię, wyglądam coraz gorzej - w zasadzie to zaczynam się nie tylko wstydzić poznawac kobiety (bo to mialem cale zycie) ale nawet wychodzic na ulice i spotkac kogos, pokazac sie ludziom w sumie jak chodzilem do podstawowki i do liceum tez tak mialem-balem sie ze kogokolwiek spotkam na studiach bylo troche lepiej i po studiach a teraz znow gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 31 Sierpień 1 minutę temu, Klitek napisał: Świadomość, że z czym do ludzi? Że nic nie osiągnąłem w życiu, nic ciekawego nie robię, wyglądam coraz gorzej no to zacznij od naprawiania tego co możesz jeszcze naprawić. 1 minutę temu, Klitek napisał: ale nawet wychodzic na ulice i spotkac kogos, pokazac sie ludziom w sumie jak chodzilem do podstawowki i do liceum tez tak mialem-balem sie ze kogokolwiek spotkam no i co z tego że kogoś spotkasz? powiesz cześć czy tam dzień dobry, chwilę porozmawiacie i każdy w swoją stronę pójdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
17,2 nieba rzeczywistości 9 Napisano 31 Sierpień 10 minut temu, Klitek napisał: Kiedy widzę młode dziewczyny to tak bardzo mi się podobają Ale absolutnie nic w ich kierunku nie robię a gdybym uwierzył w siebie i nabrał pewności siebie to pewnie bym je zaczepiał ze szkodą i dla nich i dla mnie Mam tak samo czuję się brzydki mimo że tacy jak ja mają brunetty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 31 Napisano 31 Sierpień 5 minut temu, 17,2 nieba rzeczywistości napisał: Mam tak samo czuję się brzydki mimo że tacy jak ja mają brunetty 2 stare patologiczne zboki Idźcie się obaj wyhuśtać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
17,2 nieba rzeczywistości 9 Napisano 31 Sierpień 11 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: 2 stare patologiczne zboki Idźcie się obaj wyhuśtać Wiesz że łamanie prawa? Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klitek 41 Napisano 31 Sierpień 29 minut temu, 17,2 nieba rzeczywistości napisał: Wiesz że łamanie prawa? Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Ale może ona miała na myśli żebyśmy poszli razem na plac zabaw i żeby jeden huśtał drugiego a potem zmianę na huśtawce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 31 Napisano 31 Sierpień 17 minut temu, Klitek napisał: Ale może ona miała na myśli żebyśmy poszli razem na plac zabaw i żeby jeden huśtał drugiego a potem zmianę na huśtawce Dokładnie to miałam na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ireneusz P. ps. Świniak 11 Napisano 31 Sierpień 13 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Dokładnie to miałam na myśli Hej krulewno, może wrzuciłabyś nowe zdjęcie swojego spektakularnego sraczyska? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 31 Napisano 31 Sierpień 7 minut temu, Ireneusz P. ps. Świniak napisał: Hej krulewno, może wrzuciłabyś nowe zdjęcie swojego spektakularnego sraczyska? Może jak nauczysz się ładniej wypowiadać o częściach kobiecego ciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
17,2 nieba rzeczywistości 9 Napisano 31 Sierpień 1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Może jak nauczysz się ładniej wypowiadać o częściach kobiecego ciała Wyślij mi swoją cípunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 31 Napisano 31 Sierpień 22 minuty temu, 17,2 nieba rzeczywistości napisał: Wyślij mi swoją cípunie Najpierw Ty wyślij zdjęcie twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
17,2 nieba rzeczywistości 9 Napisano 31 Sierpień 2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Najpierw Ty wyślij zdjęcie twarzy Była byś w posiadaniu najbardziej pożądanego cyfrowego artefaktu na tej stronie od stuleci. Anastazji tylko mógłbym na ten moment zaufać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 31 Napisano 31 Sierpień 9 minut temu, 17,2 nieba rzeczywistości napisał: Była byś w posiadaniu najbardziej pożądanego cyfrowego artefaktu na tej stronie od stuleci. Anastazji tylko mógłbym na ten moment zaufać. Czyli coś kręcisz. Wysyłasz czy nie? A z drugiej strony pewnie widziałam już te zdjęcia z tysiąc razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
17,2 nieba rzeczywistości 9 Napisano 31 Sierpień 14 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Czyli coś kręcisz. Wysyłasz czy nie? A z drugiej strony pewnie widziałam już te zdjęcia z tysiąc razy Ja anastazje pochwę dwa razy ale bym jeszcze pogladal tysięcy razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 761 Napisano 31 Sierpień 3 godziny temu, Ireneusz P. ps. Świniak napisał: swojego spektakularnego sraczyska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShittyKitty 31 Napisano 31 Sierpień 5 godzin temu, Klitek napisał: Kiedy widzę młode dziewczyny to tak bardzo mi się podobają Ale absolutnie nic w ich kierunku nie robię a gdybym uwierzył w siebie i nabrał pewności siebie to pewnie bym je zaczepiał ze szkodą i dla nich i dla mnie No to może lepiej, że jednak nie zaczepiasz... Ja z jednej strony jestem jak najbardziej za tym, że trzeba pomagać szczęściu i próbować znaleźć dla siebie drugą połówkę ale patrząc z mojej perspektywy, że często wzbudzam zainteresowanie np. w takiej przekładowej sytuacji, jak się idzie gdzieś samemu po ulicy. no to wolałabym jednak, żeby mnie nikt nie zaczepiał.... po moich różnych złych doświadczeniach to po prostu boje się w takich sytuacjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 6 Listopad Cyfrowy artefakt, jak to brzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 9 Napisano 6 Listopad Dnia 31.08.2024 o 16:18, Klitek napisał: Kiedy widzę młode dziewczyny to tak bardzo mi się podobają Ale absolutnie nic w ich kierunku nie robię a gdybym uwierzył w siebie i nabrał pewności siebie to pewnie bym je zaczepiał ze szkodą i dla nich i dla mnie Niestety dokładnie jest tak jak piszesz. Niepewny siebie mało atrakcyjny facet wywołuje tylko żenadę u atrakcyjnej kobiety kiedy ten próbuje ją zagadać jakimś kiepskim podrywem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 9 Napisano 6 Listopad Dnia 31.08.2024 o 16:25, Klitek napisał: wyglądam coraz gorzej Czysto z ciekawości, czym się przejawia to wyglądanie coraz gorzej? i dlaczego nic z tym nie robisz. Oczywiście pewnej genetyki nie przeskoczysz, jeżeli jesteś niski i brzydki to ciężko zrobić z siebie johnego bravo, ale choćby dobra fryzura u barbera, ogólna higiena tj; zawsze ogolony (lub z brodą od barbera), czysty, pachnący od dobrych perfum, stylowe ubranie już sporo dodają. Do tego dochodzi aktywność fizyczna, wszelakie sporty aby poprawić kondycje oraz wydolność + siłownia, która w jakimś tam sensie uwypukli Twoje mięśnie też dodadzą Ci plus. Na czym więc stoi Twoja sytuacja wizualna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 761 Napisano 6 Listopad 29 minut temu, Barwy Jesieni napisał: Czysto z ciekawości, czym się przejawia to wyglądanie coraz gorzej? i dlaczego nic z tym nie robisz. Oczywiście pewnej genetyki nie przeskoczysz, jeżeli jesteś niski i brzydki to ciężko zrobić z siebie johnego bravo, ale choćby dobra fryzura u barbera, ogólna higiena tj; zawsze ogolony (lub z brodą od barbera), czysty, pachnący od dobrych perfum, stylowe ubranie już sporo dodają. Do tego dochodzi aktywność fizyczna, wszelakie sporty aby poprawić kondycje oraz wydolność + siłownia, która w jakimś tam sensie uwypukli Twoje mięśnie też dodadzą Ci plus. Na czym więc stoi Twoja sytuacja wizualna? Wcale nie jesteś jerry/Polko/Trevor, nic nie idzie poznać po sposobie pisania "kobieto". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 10 7 Napisano 6 Listopad 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wcale nie jesteś jerry/Polko/Trevor, nic nie idzie poznać po sposobie pisania "kobieto". Mocno hot kontent Hhttps://www.tiktok.com/@bossdzairo11/video/7433463390317710625 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach