Adam79 0 Napisano Wrzesień 9, 2024 Tabletki wczesnoporonne-Pełen zestaw W pełni bezpieczne,przeznaczone do samodzielnego stosowania w warunkach domowych.Służę również doświadczeniem i wsparciem podczas kuracji. Zapraszam do kontaktu 512-114-545 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ziuta91 0 Napisano Wrzesień 11, 2024 Dobrze to Pan ściemnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam79 0 Napisano Wrzesień 13, 2024 Przepraszam a pani to sdąd się urwała? Nawet mnie pani nie zna a próbuje tutaj zdyskredytować!!! Wyłapuje pani różne posty i wcina się w temat.Wyczuwam tu jakąś prowokację lub konkurencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam79 0 Napisano Wrzesień 13, 2024 Przepraszam a pani to sdąd się urwała? Nawet mnie pani nie zna a próbuje tutaj zdyskredytować!!! Wyłapuje pani różne posty i wcina się w temat.Wyczuwam tu jakąś prowokację lub konkurencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1974 Napisano Wrzesień 13, 2024 28 minut temu, Adam79 napisał: Przepraszam a pani to sdąd się urwała? Nawet mnie pani nie zna a próbuje tutaj zdyskredytować!!! Wyłapuje pani różne posty i wcina się w temat.Wyczuwam tu jakąś prowokację lub konkurencję Wiesz, ze pomaganie w aborcji jest karalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dariaOLS 0 Napisano Grudzień 7, 2024 Ginekolog dyskretnie Przywracanie miesiączki Przywracanie cyklu Tabletki Arthrotec Cytotec Misoprostol Mifepristone szybka dostawa calodobowy kontakt Tel lub SMS : 721-068-379 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyskretnie486 0 Napisano czwartek o 12:15 Ginekolog dyskretnie Farmakologiczne Przywracanie Miesiączki Bezzabiegowe przywracanie cyklu Tabletki poronne wczesnoporonne Arthrotec Cytotec Misoprostol Mifepristone tel/sms 506569372 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach