Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik Czy jest coś ważniejszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 213 Napisano 6 Październik za pieniądze rachunki opłacisz, jedzenie kupisz i przeżyjesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 26 Napisano 6 Październik No bez tego nic niema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano 6 Październik W sumie to nie... nie twierdzę, że nie jest istotna jako jedna z wartości, ale przed innymi bym jej nie umieściła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 6 Październik (edytowany) oblech ma na mysli tylko wielogodzinne heblowanie w glutach piszac o milosci i chwalenie wnusiosynusia za spuszczenie koopki, w doopie z taka miloscia Edytowano 6 Październik przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 6 Październik 1 godzinę temu, Żyje z własnego kapitału napisał: Czy jest coś ważniejszego Do pewnego czasu a potem po prostu dobre towarzystwo. Nie czujesz że marnuje się twój potencjał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik Przed chwilą, Urmaj napisał: Do pewnego czasu a potem po prostu dobre towarzystwo. Nie czujesz że marnuje się twój potencjał? Przecież ciągle mi rodzina gada ogarnij robote to lachon od razu wpadnie z twoje parametry techniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 213 Napisano 6 Październik (edytowany) 1 minutę temu, Żyje z własnego kapitału napisał: Przecież ciągle mi rodzina gada ogarnij robote to lachon od razu wpadnie samo ogarnięcie roboty nie sprawi że lachon wpadnie. bo na forum są kolesie, którzy pracują, niektórzy nawet całkiem niezłą kasiorę wyciągają, mają własne chaty, auta, a laski nadal brak. Edytowano 6 Październik przez kris888 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 1 godzinę temu, kris888 napisał: za pieniądze rachunki opłacisz, jedzenie kupisz i przeżyjesz. Ale to nie jest ważniejsze od dwoje ludzi którzy chcą być razem według mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 5 minut temu, kris888 napisał: samo ogarnięcie roboty nie sprawi że lachon wpadnie. bo na forum są kolesie, którzy pracują, niektórzy nawet całkiem niezłą kasiorę wyciągają, mają własne chaty, auta, a laski nadal brak. Kto taki? Albo pedały albo pijaki albo coś im brakuje np 5tej klepki i wyjom do piosenkarki z niebieska karta alkoholu na matke Jest tu typ który szuka związku i nie jest gejem a ma warunki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 6 Październik 1 minutę temu, Żyje z własnego kapitału napisał: Ale to nie jest ważniejsze od dwoje ludzi którzy chcą być razem według mnie Niektórzy nie mają co na to liczyć. Muszą żyć jakoś mimo wszystko albo być z kimś x braku laku bez żadnej miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 213 Napisano 6 Październik 1 minutę temu, Żyje z własnego kapitału napisał: Kto taki? Albo pedały albo pijaki albo coś im brakuje np 5tej klepki i wyjom do piosenkarki z niebieska karta alkoholu na matke Jest tu typ który szuka związku i nie jest gejem a ma warunki? teraz po niku to konkretnie nie napiszę, ale gdzieś na pewno się przewinęli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik Przed chwilą, kris888 napisał: teraz po niku to konkretnie nie napiszę, ale gdzieś na pewno się przewinęli. No to co innego poszli szukać dalej ja tu nie widzę hetero z mieszkaniem pracą prawkiem i wzrostem który chce założyć własną rodzinę i nie pije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 3 minuty temu, Urmaj napisał: Niektórzy nie mają co na to liczyć. Muszą żyć jakoś mimo wszystko albo być z kimś x braku laku bez żadnej miłości. To wiadomo dla mnie jest najważniejsze ale muszę się zadowolić następnymi a to ukryć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 1 godzinę temu, marawstala napisał: W sumie to nie... nie twierdzę, że nie jest istotna jako jedna z wartości, ale przed innymi bym jej nie umieściła. Co jest wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 6 Październik (edytowany) Skąd wy wiecie gejaszki co oni robią w wolnych chwilach i czy kogoś nie mają, dzioby wtykacie wszędzie haha poczytajcie sobie lepiej bravo girl Edytowano 6 Październik przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 1 godzinę temu, Vlad Srakula napisał: oblech ma na mysli tylko wielogodzinne heblowanie w glutach piszac o milosci i chwalenie wnusiosynusia za spuszczenie koopki, w doopie z taka miloscia Nie tylko ale sex to element miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: Skąd wy wiecie gejaszki co oni robią w wolnych chwilach i czy kogoś mają, dzioby wtykacie wszędzie haha Jak się tu siedzi to się wylapuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 213 Napisano 6 Październik 5 minut temu, Vlad Srakula napisał: poczytajcie sobie lepiej bravo girl ja w gimnazjum bravo sport czytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 1 minutę temu, ZbanowanaSalowa napisał: I ty coś na ten temat wiesz Wiem że gdy nie ma sex to nie ma niczego Anastazja mnie szczula i się rozpadlo bo mi odjèbalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik Przed chwilą, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: ja mam warunki XD 16 minut temu, Żyje z własnego kapitału napisał: i nie jest gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 6 Październik Ploteczki na forumku kto nadaje się do związku co za gejoza tu już nic nie ma ciekawego, szkoda że nie ma z dziesięciu szynszyli tylko zostały problemy prawitszkow szukających żony ble aż mnie mdli jak mnie ktoś uważa za dobrą wiesniare czy więźniare do gospodarstwa domowego żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 6 minut temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: już uzupełniam mam warunki i nie jestem gejem ale to kórwa nie jest tinder XD Nawet jeśli nie bylbys gejem to jesteś babiwak który nie szuka stałego związku tylko niby fwb więc nie spełniasz dalej kryterium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 6 minut temu, Vlad Srakula napisał: Ploteczki na forumku kto nadaje się do związku co za gejoza tu już nic nie ma ciekawego, szkoda że nie ma z dziesięciu szynszyli tylko zostały problemy prawitszkow szukających żony ble aż mnie mdli jak mnie ktoś uważa za dobrą wiesniare czy więźniare do gospodarstwa domowego żenada Chodź mi gofry porobisz a ja ci heblowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 6 Październik 2 minuty temu, MOCNY STULEJ napisał: MUSZĘ CI PRZYZNAĆ DUMBO, ŻE OSTATNIO WRĘCZ WYBORNIE TEGO OBLECHA WYJAŚNIASZ Nie mam już tolerancji dla osób którzy traktują to miejsce jak sympatia i prywatne przedszkole próbując ludzi wpychać w jakieś ramy i zamknąć w klatce, uczą zachowań pindziopensjonarki jak zamknąć interesującego człowieka alfalfe w klatce nie da się, to siedź z grzecznym chłopczykiem nudnym jak goowno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 6 Październik (edytowany) Te chłopki wiejskie uczą tylko zachowania w stylu to jest moja krowa biorę a nie można tak traktować ani babek ani alfalfy proste... Normalizują dziwne zachowania Edytowano 6 Październik przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 6 Październik (edytowany) I ani alfalfa ani babka nie są hepi w takim układzie bo wieśniaki muszo mieć zaklepane i bezpiecznie ta, to jest bardziej przykre patrzeć jak przy tobie ten ajfajfa zdycha przez prowincjonalna grazynkowosc rzyg Edytowano 6 Październik przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 30 minut temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: nom nie szukam na siłę a jak mam okazję a nikogo nie krzywdzę to korzystam bo czemu nie ale we łbie mam lepiej niż ty umeblowane Nie masz ja cie wciagam nosem i wypluwam harha tyle metali i samorozwoju przeszedłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 30 minut temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: a ty niby szukasz a swojo dziewczynę byś traktował gorzej niż shmatę W sypialni jak lubi to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 22 minuty temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: powiem ci leżak że lepiej być moją trzecią kochanką niż twoją jedyną dziewczyną xd Jestes ...usiem bialorycerzem kobiety takimi gardza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach