Sowa z Mazur 637 Napisano 8 godzin temu 24 minuty temu, Kingeczka napisał: Klaun z cyrku z otyłością style. Łucki Klaun Krusty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1166 Napisano 8 godzin temu Cyngielka wygrała niestety oglądalność powyżej 70 tysi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 637 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Kingeczka napisał: Cyngielka wygrała niestety oglądalność powyżej 70 tysi. I czego ja mam słuchać do snu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1166 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Sowa z Mazur napisał: I czego ja mam słuchać do snu Ja oglądam Chani Japan, Australijka żyjąca w Japonii. Ciekawe i uspokajające. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1280 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Sowa z Mazur napisał: I czego ja mam słuchać do snu Serio zasypiasz przy werze? Ja caly czas twierdze ze ona ma kupione wysw i kom. Nasz koki monster 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 637 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, MONIKA napisał: Serio zasypiasz przy werze? Ja caly czas twierdze ze ona ma kupione wysw i kom. Nasz koki monster Przyznam się, że ostatnio po 15 minutach z intro chrapałam na siedząco 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 637 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Kingeczka napisał: Ja oglądam Chani Japan, Australijka żyjąca w Japonii. Ciekawe i uspokajające. Muszę zobaczyć juz nawet uporządkowałam sobie przybory biurowe a do oglądania znalazłam Brad Mondo (fryzjer). Akurat ogladam Hairdresser reacts to extreme DIY relaxer fails. Wcześniej nadrobiłam Grube historie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach