Trevor Berbick 6 Napisano 27 Październik Ja przyznam szczerze, że niby żadna moja kobieta nie brała pigułek bo uważałem, ze to truje organizm. zawsze bazowałem na gumkach a jak już byłem w dłuższym związku to po prostu "na czuja" czyli wychodze przed spustem i tyle. wpadki nie było a robie tak już od 15 lat. ale nie ukrywam, że mnie to denerwuje bo bardzo chciałbym dojść w końcu w kobiecie, takie wychodzenie przed jest męczące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 278 Napisano 27 Październik guma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Let_me_touch_you 58 Napisano poniedziałek o 06:50 Dnia 27.10.2024 o 16:15, Trevor Berbick napisał: Ja przyznam szczerze, że niby żadna moja kobieta nie brała pigułek bo uważałem, ze to truje organizm. zawsze bazowałem na gumkach a jak już byłem w dłuższym związku to po prostu "na czuja" czyli wychodze przed spustem i tyle. wpadki nie było a robie tak już od 15 lat. ale nie ukrywam, że mnie to denerwuje bo bardzo chciałbym dojść w końcu w kobiecie, takie wychodzenie przed jest męczące Kolego zrob sobie wazektomie i bedziesz mogl dochodzic gdzie tylko bedziesz chcial i nic i nikt w ciaze nie zajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach