PacjętkaChoroszczy 33 Napisano niedziela o 16:36 Kto mi kupi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 6 godzin temu Ja bym chciała misia Cocolino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 6 godzin temu Dnia 27.10.2024 o 17:36, PacjętkaChoroszczy napisał: Kto mi kupi? WIECZORNA ty sama jesteś jak gremlin 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Ja bym chciała misia Cocolino. Ty też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Wujo napisał: Ty też A skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 4 Napisano 6 godzin temu Mi ktoś wykupił obudowę PlayStation 2,5 cala ale z drugiej strony 70 pare zeta i wejście na dodatkowy kabel który trzeba trzymać na chacie to i tak nie ma sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: A skąd wiesz? Bo zazdrościsz urody Nimfetce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Wujo napisał: Bo zazdrościsz urody Nimfetce Jesteś bezdennie głupi i dziecinny. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Wujo napisał: Bo zazdrościsz urody Nimfetce ZAZDROSCI URODZI PRZEGNILYM ZWLOKOM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 4 Napisano 5 godzin temu 33 minuty temu, polak = śmieć napisał: ZAZDROSCI URODZI PRZEGNILYM ZWLOKOM? Jakby dała się sterować to trzeba przyznać że dobra sztuczna lalka A jest strasznie obrazalska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Projekt skorpion huh napisał: Jakby dała się sterować to trzeba przyznać że dobra sztuczna lalka A jest strasznie obrazalska ona nie zyje, umarla na covid wiedzialem ze warto jej pisac ze smiercionka ja zaabije i dzieki temu sie nie zaszczepi i zdechnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, polak = śmieć napisał: ona nie zyje, umarla na covid wiedzialem ze warto jej pisac ze smiercionka ja zaabije i dzieki temu sie nie zaszczepi i zdechnie. Jak że nimfuś? Przecież kowid nie istnieje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Projekt skorpion huh napisał: Jak że nimfuś? Przecież kowid nie istnieje NO DLA NIEJ JUZ NIE ISTNIEJE BO NIE ZYJE TAK JAK JAN PAWEL DRUGI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 4 Napisano 5 godzin temu Nimfa to była z tych lachonów co wejść od tyłu na stojąco to drzały by jej nogi zero mięśni aby chodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Projekt skorpion huh napisał: Nimfa to była z tych lachonów co wejść od tyłu na stojąco to drzały by jej nogi zero mięśni aby chodzić A po co jej mięśnie jak nie jest facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 4 Napisano 5 godzin temu Mi by się strasznie przydała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, polak = śmieć napisał: NO DLA NIEJ JUZ NIE ISTNIEJE BO NIE ZYJE TAK JAK JAN PAWEL DRUGI Krasnal to nie jest śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Wujo napisał: Krasnal to nie jest śmieszne dla mnie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Projekt skorpion huh napisał: Jakby dała się sterować to trzeba przyznać że dobra sztuczna lalka A jest strasznie obrazalska Trzynasty chyba zapomniałeś że ona ma dowody że jesteś peedofilem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, polak = śmieć napisał: dla mnie jest Zobaczymy jak ty będziesz zdychał w męczarniach czy też będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Wujo napisał: Zobaczymy jak ty będziesz zdychał w męczarniach czy też będzie pewnie nie bedzie, ale to nie zmienia niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, polak = śmieć napisał: pewnie nie bedzie, ale to nie zmienia niczego Nimfa o wszystkim się dowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Wujo napisał: Nimfa o wszystkim się dowie jak skoro nie zyje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 4 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Wujo napisał: Trzynasty chyba zapomniałeś że ona ma dowody że jesteś peedofilem? Nie ma żadnych dowodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Projekt skorpion huh napisał: Nie ma żadnych dowodów Ma bo ostatnio jak była i chciała ujawnić to obsraaałeś nachy i blokowałeś tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, polak = śmieć napisał: jak skoro nie zyje Żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Wujo napisał: Żyje nie zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Projekt skorpion huh 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Wujo napisał: Nimfa o wszystkim się dowie To jej powiedz ze nam ochotę ją zalewac na twarzy się ucieszy Przed chwilą, Wujo napisał: Ma bo ostatnio jak była i chciała ujawnić to obsraaałeś nachy i blokowałeś tematy Nie ja blokowalem ona sama blokowala lubi robic drame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Projekt skorpion huh napisał: To jej powiedz ze nam ochotę ją zalewac na twarzy się ucieszy Nie ja blokowalem ona sama blokowala lubi robic drame Ona nie umie blokować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Wujo napisał: Ona nie umie blokować *nie umiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach