Urmaj 75 Napisano 28 Październik miałem wzwód bolały mnie jajka i krocze ale szybko przeszło. Umówiłem się z 40stką na jutro. Dogadałem z rodzicami żeby był wolny samochód, obciąłem paznokcie, przytnę trochę jeszcze brodę i wąsy wokół ust, przygotowałem ubrania. Ogólnie się nie staram. Jakbym jechał do tamtej biologicznych to bym założył nowe buty, najlepsze ubrania, ogolił się i obcią włosy żeby wyglądać normalnie. Jeszcze muszę trasę sprawdzić bo dawno nie jeździłem do dużego miasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 28 Październik 9 minut temu, Ojciec3BombelkaElci napisał: tez bym sie z kims umowil ale nie mam z kim i nikt mnie nie chce To nie są żadne wielkie mecyje mi tylko dwa lata zajęło, niecałe. Idź na dyskotekę. Ja może pojadę jak teraz nabiorę odwagi i wprawy w kierowaniu przy okazji spotkania. Jak miesiąc temu gadaliśmy o spotkaniu to pomyślałem że może ma młodsze koleżanki i że warto się z nią zakolegować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 28 Październik 13 minut temu, Ojciec3BombelkaElci napisał: tez bym sie z kims umowil ale nie mam z kim i nikt mnie nie chce Ty jesteś kim? Bo nie nadążam z nickami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1999 Napisano 28 Październik Dziwne trochę... bo z jednej strony jakby trochę Ci zależało, a z drugiej jakbyś miał się spotkać z nią wbrew sobie : ) ale chęć jest większa to może jednak dobry znak... Powodzenia : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 44 Napisano 28 Październik O 4 rano to od lat wstaję do pracy, więc pora na wstawanie jak najbardziej normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 28 Październik 40 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: O 4 rano to od lat wstaję do pracy, więc pora na wstawanie jak najbardziej normalna Poszedłem dalej jeszcze spać. Ja się prawie codziennie budzę w nocy na siku od wielu lat. Kiedyś się masturb owałem wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 278 Napisano 28 Październik 1 godzinę temu, Urmaj napisał: To nie są żadne wielkie mecyje mi tylko dwa lata zajęło, niecałe. Idź na dyskotekę. Ja może pojadę jak teraz nabiorę odwagi i wprawy w kierowaniu przy okazji spotkania. Jak miesiąc temu gadaliśmy o spotkaniu to pomyślałem że może ma młodsze koleżanki i że warto się z nią zakolegować. ale chamstwo xD przyjeżdża chłop na randkę by wyczaić czy ma młodsze koleżanki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 44 Napisano 28 Październik 1 godzinę temu, Dużo pochwy w pochwie 5 napisał: 6 się kładę jak się spuszcze Mózg sobie spuść zboku terenowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach