stara_rąsia 1268 Napisano 7 godzin temu Czy znowu przeżywa publicznie rozmiar członka exa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara_rąsia 1268 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, Mi a napisał: Ona już tak robiła tylko do płynnej konsystencji bo trochę za długo przytrzymała. Oglądałam dzisiaj ich stare vlogi w jego mieszkaniu i już wtedy się kłócili i siwa gadała jak najęta żeby tylko nie dopuścić go do zdania. Frustrująca taka rozmowa, bo on mówił, że np. świeci wieczorem kindlem, albo ogląda yt i słychać to mimo słuchawek, to ta powtarzała „tak, tak, mimo słuchawek wszystko słychać, tak, tak kindle świeci mocno…” wszystko wyśmiewała i od dawna miała takie nawyki przesiadywania do późna. Ale karma ją spotkała, bo na Mazurach słoneczko wpadało przez okno i nie dawało jej spać, a pan z budowy słuchał radia z*et za głośno i musiała wstać i zwrócić mu uwagę Pamiętacie, jak miała poobijaną twarz, bo wpadła na jakieś szafki, co śmiali się oboje, że "przemoc w rodzinie". Tam już wtedy działo się. Pewnie po pijaku wszystko latało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2410 Napisano 6 godzin temu Nowy blog. Hehehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 837 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, wyszlonamoje napisał: Nowy blog. Hehehe. Bardzo babciowato wygląda znowu na twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oli90 208 Napisano 5 godzin temu Ej co jest z jej twarzą? Równocześnie spuchnięta i obwisła (co jest fizycznie niemożliwe), mam wrażenie że jej poliki eksplodują a oczy ledwo otwiera 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2708 Napisano 5 godzin temu Siwa lysieje lewoskretnie. Jak na tyle wcerek, to efekt nepowala. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 837 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Busz3131 napisał: Siwa lysieje lewoskretnie. Jak na tyle wcerek, to efekt nepowala. Słusznie zauważyłaś, jej lewa strona bardziej łysa, placek dochodzi już do koczka jodziowego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2471 Napisano 4 godziny temu Upasiony pies został na kanapie odcięty od schodów musi słuchać "mmmmm ale dobre mmmmmm wybitne" a wera żre, nie widzi. tylko roozia sobie poradziła i zeskoczyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 837 Napisano 4 godziny temu Zauważyłam, że jodzia utraciła umiejętność makijażu, jeszcze za lwa umiała się pomalować, teraz we vlogu i na tt widać, że nie umie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 837 Napisano 4 godziny temu Makeup I stylizacja jak klaun Macdonaldsa brakuje jeszcze peruki w loczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2708 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Kingeczka napisał: Makeup I stylizacja jak klaun Macdonaldsa brakuje jeszcze peruki w loczki. Wyglada jak spocona sindi lauper. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach