przewr(l)otna 676 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Ty pisz wprost, że dorabiasz produkując stroiki nagrobne. Jedna produkuje stroiki Druga słoiki I tak wpada lewy grosz na waciki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 512 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: zamierzam nie spędzać go z wami czego Ci z całego serca życzę <salute> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 512 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: jest 66% szans że będę żałował i 33 że nie będę żałował to chyba warto xD jedź i nie kombinuj ja skakałem na główkę do pustego basenu, a Ty zdaje się masz więcej rozumu niż ja także więcej wiary w siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 512 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: dużo seksu i odwiedziny rodziny na grobach. zawsze łączysz te dwie rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: dla urozmaicenia dodaj śliwki do menu ;D Tak naprawdę w życiu kefiru nie piłam i nie zamierzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jedź i nie kombinuj ja skakałem na główkę do pustego basenu, a Ty zdaje się masz więcej rozumu niż ja także więcej wiary w siebie Podjadę na dworzec centralny i sprawdzę czy dotarł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Tak naprawdę w życiu kefiru nie piłam i nie zamierzam. Dlaczego? Zaciekawiłaś mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, przewr(l)otna napisał: Jedna produkuje stroiki Druga słoiki I tak wpada lewy grosz na waciki Właśnie mi się pienią słoiki w pokoju gościnnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Dlaczego? Zaciekawiłaś mnie. Nie lubię kwaśnych mleczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1040 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Tak naprawdę w życiu kefiru nie piłam i nie zamierzam. Czemu? Dobry jest. A maślankę albo zsiadłe mleko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 512 Napisano 4 godziny temu 55 minut temu, przewr(l)otna napisał: Można też użyć wrzosu, lub pożółkłych liści i kasztanów wianek z kasztanów chciałbym zobaczyć najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Właśnie mi się pienią słoiki w pokoju gościnnym. Masz gości z Wa-wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Czemu? Dobry jest. A maślankę albo zsiadłe mleko? Fujka! Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Masz gości z Wa-wy Kapustę kiszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 512 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Nie lubię kwaśnych mleczek. pozdrowienia dla małżonka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Nie lubię kwaśnych mleczek. Zapytałam, bo kupiłam ostatnio małą buteleczkę kefiru, dodałam dużo natki pietruszki, zblendowałam i popijałam jako napój zdrowotny. Uwagi: Zaleca się pozostanie w domu przez kilka godzin lub przebywanie blisko WC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: wianek z kasztanów chciałbym zobaczyć najbardziej Zrób i pokaż nam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Zapytałam, bo kupiłam ostatnio małą buteleczkę kefiru, dodałam dużo natki pietruszki, zblendowałam i popijałam jako napój zdrowotny. Uwagi: Zaleca się pozostanie w domu przez kilka godzin lub przebywanie blisko WC Ja nie wiem czemu tak wielu ludzi ma srakę. Mnie takie rzeczy nie ruszają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Zapytałam, bo kupiłam ostatnio małą buteleczkę kefiru, dodałam dużo natki pietruszki, zblendowałam i popijałam jako napój zdrowotny. Uwagi: Zaleca się pozostanie w domu przez kilka godzin lub przebywanie blisko WC Co to za producent, co trza latać di łazienki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 512 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Ja nie wiem czemu tak wielu ludzi ma srakę. Mnie takie rzeczy nie ruszają. Bzdziszewianie (Bzdziszewiacy?) pewnie są zaprawieni od dzieciństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Bzdziszewianie (Bzdziszewiacy?) pewnie są zaprawieni od dzieciństwa U mnie cała para idzie w gaz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Ja nie wiem czemu tak wielu ludzi ma srakę. Mnie takie rzeczy nie ruszają. Skąd wiesz? Przecież nie pijesz kefiru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mar_Gret napisał: Co to za producent, co trza latać di łazienki ? Nie trzeba często latać, ale pobuzował solidnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Skąd wiesz? Przecież nie pijesz kefiru To teraz przez ciebie będę musiała sprawdzić i zdać relację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 512 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: U mnie cała para idzie w gaz żeby była odpowiednia technologia odzysku to byśmy byli światową potęgą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 512 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: To teraz przez ciebie będę musiała sprawdzić i zdać relację. nalegam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: żeby była odpowiednia technologia odzysku to byśmy byli światową potęgą Ja bym była milionerką. Dzieci mam równie produktywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 129 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: nalegam Obiecuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Nie trzeba często latać, ale pobuzował solidnie Najlepsza to mrągowska maślanka. Nic się nie dzieje i smaczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 512 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mar_Gret napisał: Najlepsza to mrągowska maślanka. Nic się nie dzieje i smaczna. ale to właśnie chodzi o ten dreszczyk emocji pijesz od razu w sklepie i nie wiesz czy zdążysz do domu czy pobijesz rekord świata w biegach przełajowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: To teraz przez ciebie będę musiała sprawdzić i zdać relację. Od jakiegoś czasu czytam, jakie właściwości lecznicze mają zioła, przyprawy i inne takie. Czytam na chybił trafił i od tygodnia popijamy czarnuszkę z goździkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach