Mar_Gret 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ale to właśnie chodzi o ten dreszczyk emocji pijesz od razu w sklepie i nie wiesz czy zdążysz do domu czy pobijesz rekord świata w biegach przełajowych Ja Ci bardzo dziękuję za takie atrakcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ale to właśnie chodzi o ten dreszczyk emocji pijesz od razu w sklepie i nie wiesz czy zdążysz do domu czy pobijesz rekord świata w biegach przełajowych Kaszel z pewnością można tym wyleczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1040 Napisano 4 godziny temu Mnie kefir nie rusza, ale sok z kapusty juz tak. W sumie to chyba tylko sok z kapusty, z ogorkow juz nie, nie wiem czemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1040 Napisano 4 godziny temu Moze zalezy do czego żołądek się przyzwyczai, bo w sumie kapustę jem najrzadziej z tych 3. Tak sobie zgaduję, moze to byc kompletna bzdura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Mnie kefir nie rusza, ale sok z kapusty juz tak. W sumie to chyba tylko sok z kapusty, z ogorkow juz nie, nie wiem czemu. Sok z kiszonej kapusty zalecają często pić. Poprawia pracę żołądka i jelit? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1040 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Sok z kiszonej kapusty zalecają często pić. Poprawia pracę żołądka i jelit? Moje jelita i żołądek dobrze pracują. Wszystko co zdrowe zaleca się często jesc, ale czlowiek musialby miec 7 żołądków. Idę spać, dobranoc moi mili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Moje jelita i żołądek dobrze pracują. Wszystko co zdrowe zaleca się często jesc, ale czlowiek musialby miec 7 żołądków. Idę spać, dobranoc moi mili. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 15 Napisano 3 godziny temu 40 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Fujka! Kapustę kiszę. A gzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 82 Napisano 2 godziny temu Czwartek praca, piątek praca, sobota praca, niedziela wolne jupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 2 godziny temu Wolne od czego ? Wolę pracę niż święto zmarłych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 82 Napisano 2 godziny temu Wolne od pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, malowany napisał: Wolne od pracy? Praca nie jest problemem gdy się lubi co się robi Edytowano 2 godziny temu przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach