Paweł Polko 19 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, polak = śmieć napisał: nie, po prostu jestes slaby. prawdziwy mezczyzna tankuje coedzien. chciałbym, ale to jest zbyt wyniszczające, a ja mam mental sportowca i człowieka dla którego wyglad jest na pierwszym miejscu. dlatego w tygodniu dobre odzywianie + trening i dopiero w formie relaksu i nagrody po ciężkim tygodniu moge sobie pozwolić na piwko, ale jestes za słaby na to aby to zrozumieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 212 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Za dużo rozkminiasz, weź wyluzuj. wiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł Polko 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Jeśli picie daję ci szczęście, to nie mam pytań każdemu daje, tylko ludzie, którzy się tego boją to nie piją, a z takimi nie ma o czym rozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Paweł Polko napisał: chciałbym, ale to jest zbyt wyniszczające, a ja mam mental sportowca i człowieka dla którego wyglad jest na pierwszym miejscu. czyli jestes na to za slaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Paweł Polko napisał: dlatego w tygodniu dobre odzywianie + trening i dopiero w formie relaksu i nagrody po ciężkim tygodniu moge sobie pozwolić na piwko, ale jestes za słaby na to aby to zrozumieć ale ja doskonale rozumiem niektorzy lubia byc niewolnikami do ponizania i kalunami. sam jestem blaznem ktory sie zneca nad klaunami ku uciesze gawiedzi wiec doskonale cie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 212 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Paweł Polko napisał: dla którego wyglad jest na pierwszym miejscu chyba starość będzie musiała być trudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł Polko 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: chyba starość będzie musiała być trudna oj bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 655 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: wiem xD Zresztą łatwo mówić, a w podobnych sytuacjach pewnie rozkminiam więcej niż Ty. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 82 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Paweł Polko napisał: każdemu daje, tylko ludzie, którzy się tego boją to nie piją, a z takimi nie ma o czym rozmawiać Alkohol to zło, złudne szczęście na chwilę, ludzie są szczęśliwi bez tego i to jest prawdziwe szczęście, coś czego ty nigdy nie doświadczysz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: coś czego ty nigdy nie doświadczysz dygnal mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł Polko 19 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Alkohol to zło, złudne szczęście na chwilę, ludzie są szczęśliwi bez tego i to jest prawdziwe szczęście, coś czego ty nigdy nie doświadczysz:( bzdury opisujesz, takie same dyrdymały co kazdy lamus ktory boi się albo nie moze z jakiegos powodu pić i się łudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Paweł Polko napisał: bzdury opisujesz, takie same dyrdymały co kazdy lamus ktory boi się albo nie moze z jakiegos powodu pić i się łudzi ty przeciez tylko w weekendy pijesz to po chuuj lamusion kozaczysz? zwykly menel spod sklepu jest silniejszy od ciebie beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 82 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Paweł Polko napisał: bzdury opisujesz, takie same dyrdymały co kazdy lamus ktory boi się albo nie moze z jakiegos powodu pić i się łudzi Odezwał się ten, którym miał zgona po 6 piwach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu pamietajcie polaczki, spozywajcie alkohola, aby uchronic sie przed zgubnym wplywem kobiet i alimentami: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 15 Napisano 5 godzin temu 51 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: wiem xD A dobrze doczytałam ze Ty się w jakąś laskę z bejbikiem wkopujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 212 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, aaaaaaaaa napisał: A dobrze doczytałam ze Ty się w jakąś laskę z bejbikiem wkopujesz? no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 15 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: no Ale czemu przecież ty młodziutki jesteś masz ile, 15 lat? to dobre dla rozwodników 40plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 655 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Ale czemu przecież ty młodziutki jesteś masz ile, 15 lat? to dobre dla rozwodników 40plus Nie gadaj, dla małolatow też dobre. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 39 Napisano 4 godziny temu Książka, spacer, polowanie, dużo seksu i odwiedziny rodziny na grobach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie gadaj, dla małolatow też dobre. Eee teraz to niech szaleje zresztą że rówieśniczka już z bejbikiem też dziwne pewnie zaraz się okaże że to jakaś stara baba milf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Książka, spacer, polowanie, dużo seksu i odwiedziny rodziny na grobach. Tylko nie seks na grobach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 33 Napisano 4 godziny temu Zawsze ten seks ludzie podkreślać muszą xD bawi mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 39 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Tylko nie seks na grobach! Pierwszy raz od 25 lat mam wolne 3 dni pod rząd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Pierwszy raz od 25 lat mam wolne 3 dni pod rząd Serio? O kurde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 39 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Paweł Polko napisał: Ja zamierzam przez dwa dni ciągle pić ale będzie zabawa Myślałeś o terapii i odwyku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 655 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Eee teraz to niech szaleje zresztą że rówieśniczka już z bejbikiem też dziwne pewnie zaraz się okaże że to jakaś stara baba milf Przecież on wcale nie jest aż taki młody..xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Przecież on wcale nie jest aż taki młody..xd No ale na pewno jeszcze nie patchworkowy rozwodnik 40plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 39 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Serio? O kurde No. Taka ze mnie Grażynka pracoholiczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 655 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: No ale na pewno jeszcze nie patchworkowy rozwodnik 40plus No nie, ja jak kiedyś pisałam że małolat jest 97 rocznik i to sama końcówka to zrozumiałam że on jest jakoś w podobnym wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 33 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No nie, ja jak kiedyś pisałam że małolat jest 97 rocznik i to sama końcówka to zrozumiałam że on jest jakoś w podobnym wieku. Na co on cię wyrwał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach