Urmaj 73 Napisano 14 godzin temu 10 godzin temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: jakich rad i czemu ty nie możesz się odezwać ? Odezwałem się tego samego dnia po 20:00 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 14 godzin temu ja nigdy sie z nikim nie spotkalem i nie spotkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 73 Napisano 14 godzin temu 20 minut temu, BSDF0RALL napisał: ja nigdy sie z nikim nie spotkalem i nie spotkam Ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 73 Napisano 14 godzin temu Czy powinienem coś jeszcze do niej napisać. Nie wiem co. Według mnie to niekulturalne że tak poprostu przestała się odzywać, jest wykształconą osobą i nie małolatą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 14 godzin temu 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 218 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Urmaj napisał: Czy powinienem coś jeszcze do niej napisać. Nie wiem co. Według mnie to niekulturalne że tak poprostu przestała się odzywać, jest wykształconą osobą i nie małolatą. już nic powinna ci powiedzieć jeśli nie chce kontynuować a podobała ci się na żywo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 73 Napisano 13 godzin temu 41 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: a podobała ci się na żywo ? Nie ale w mojej sytuacji ne mogę wybrzydzać. Nie jest brzydka. Tylko ten wiek. Bardzo kulturalna i ułożona. Nie zależało mi, nie starałem się jakoś podrywać, nie dałem żadnego komplementu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 13 godzin temu takie kulturalne osobki maja problem zeby wyjsc poza ceregiele ale i tak ci sie nie podoba z tego co pisales xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Urmaj napisał: Czy powinienem coś jeszcze do niej napisać. Nie wiem co. Według mnie to niekulturalne że tak poprostu przestała się odzywać, jest wykształconą osobą i nie małolatą. Jeżeli Ty się odezwałeś a ona Cię zignorowała to odpuść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 218 Napisano 12 godzin temu 41 minut temu, Urmaj napisał: Nie ale w mojej sytuacji ne mogę wybrzydzać. Nie jest brzydka. Tylko ten wiek. Bardzo kulturalna i ułożona. Nie zależało mi, nie starałem się jakoś podrywać, nie dałem żadnego komplementu. nie jest źle mimo wszystko spotkałeś się z kimś i nie zjadła cię xD próbuj dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 12 godzin temu 44 minuty temu, Urmaj napisał: Nie ale w mojej sytuacji ne mogę wybrzydzać. Nie jest brzydka. Tylko ten wiek. Bardzo kulturalna i ułożona. Nie zależało mi, nie starałem się jakoś podrywać, nie dałem żadnego komplementu. A po co się z nią spotkałeś jak ci sie nie podobała i nie ma tam takich które ci się podobają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski film 17 Napisano 12 godzin temu 45 minut temu, Urmaj napisał: Nie ale w mojej sytuacji ne mogę wybrzydzać. Nie jest brzydka. Tylko ten wiek. Bardzo kulturalna i ułożona. Nie zależało mi, nie starałem się jakoś podrywać, nie dałem żadnego komplementu. A pokaż na priv jak ta babka wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda1234567 56 Napisano 12 godzin temu 59 minut temu, Urmaj napisał: Nie ale w mojej sytuacji ne mogę wybrzydzać. Nie jest brzydka. Tylko ten wiek. Bardzo kulturalna i ułożona. Nie zależało mi, nie starałem się jakoś podrywać, nie dałem żadnego komplementu. A gdyby chciała się spotkać drugi raz chciałbyś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 73 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Magda1234567 napisał: A gdyby chciała się spotkać drugi raz chciałbyś? Gdybym blisko mieszkał to tak. Trochę ulga że to się skończyło. Po tym spotkaniu nabrałem przekonania że nie warto szukać i lepiej wykasować konta na portalach. Musiałbym najpierw popracować nad sobą i nad sytuacją w jakiej jestem stosunki z rodzicami i zarobki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 73 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 29 minut temu, aaaaaaaaa napisał: A po co się z nią spotkałeś jak ci sie nie podobała i nie ma tam takich które ci się podobają? Żeby nie być tchórzem znowu i czułem się zobowiązany bo rozmawiałem z nią tyle czasu i bo ona chciała się spotkać. Jak jest ładna, umalowana to się boję. Edytowano 12 godzin temu przez Urmaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Urmaj napisał: Gdybym blisko mieszkał to tak. Trochę ulga że to się skończyło. Po tym spotkaniu nabrałem przekonania że nie warto szukać i lepiej wykasować konta na portalach. Musiałbym najpierw popracować nad sobą i nad sytuacją w jakiej jestem stosunki z rodzicami i zarobki. No i słusznie. Związek to nie jest lek na całe zło nie rozwiąże jakichś problemów które i tak się ze soba ma i tak samo jego brak nie oznacza że trzeba być koniecznie nieszczeliwym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Urmaj napisał: Żeby nie być tchórzem znowu i czułem się zobowiązany bo rozmawiałem z nią tyle czasu i bo ona chciała się spotkać. No to się przetrenujesz i docenisz święty spokój i film w wyrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 73 Napisano 4 godziny temu Niepotrzebnie jeszcze rano tv republika oglądałem bo potem czasu brakowało. Rozpaliłem w piecu i było 54 stopnie włączyłem z powrotem na grzejniki i poszedłem się myć. Woda była zimna ale dało się umyć. Napisałem że się spóźnię i pojechałem. Wbiłem trasę i jechałem po pamięci bez włączania internetu. Źle skręciłem, szukałem miejsca do zaparkowania żeby sprawdzić jak dojechać. Okazało się że aplikacja mapy google nie miała włączonych zgód. To jest nowy telefon. W końcu to ogarnąłem i podjechałem w pobliże tej kawiarnii. I ona powiedziała że przyjdzie. To był płatny parking nie miałem drobnych i nie mam konta w banku i karty to ona zapłaciła za parking. Nie miałem czasu stresować się randką bo cały czas stresowałem się jazdą. Poszliśmy na spacer bo okazało się że kawiarnia była jeszcze zamknięta. Bardzo chciało mi się siku. Niestety tak mam że często muszę sikać. Przed podróżą staram się mało pić ale to nie pomaga. Przez to nie mogłem się skupić na rozmowie. Mam też taki problem że boję się publicznych toalet. Nie mogę się wysikać gdy ktoś stoi obok. Gadaliśmy właściwie o niczym. O jej pracę się spytałem, popowiadałem o siostrze o sąsiadach, o portalach randkowych rozmawialiśmy ona poznała męża w ten sposób ale teraz twierdzi że algorytm podsuwa ludzi którzy nie pasują do siebie na związek po to by móc dalej zarabiać na singlach. Nie było żadnej chemii po około 40 minutach powiedziała że musi iść robić obiad i szykować się na koncert. Pokazała mi gdzie stoi samochód, okazało się że zatoczyliśmy koło, spytała się czy sobie poradzę pożegnaliśmy się i poszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 4 godziny temu Za mało tych randek, musisz przejść desensytyzacje co najmniej 10 z różnymi babiszonami co będą oczy wywalać że nigdy wieśniaka nie widziały czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach